Genel

Gündem Yaratacak Abdullah Gül iddiası!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eski danışmanlarından Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, gündeme bomba gibi düşecek iddialarda bulundu. Gül’ün hazırlık içinde olduğunu yazan Ahmet Takan, “Abdullah Gül’ün kamuoyuna açık mesajlarının daha..

Gündem Yaratacak Abdullah Gül iddiası!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eski danışmanlarından Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, gündeme bomba gibi düşecek iddialarda bulundu. Gül’ün hazırlık içinde olduğunu yazan Ahmet Takan, “Abdullah Gül’ün kamuoyuna açık mesajlarının daha da sertleşeceğini ileri sürüyorlar. Gül’cülerin ihtiyatlı olanları(!) ise bayrak değişiminin Barzani referandumu sonrasında olabileceğine yönelik umut besliyorlar” ifadesini kullandı.

İşte Yeniçağ Gazetesi yazarı Ahmet Takan’ın gündem yaratan yazısının ilgili o bölümü;

“Geçelim, heyecanla beklediğiniz ve iktidar kulislerinde konuşulan ‘(Cumhurbaşkanı Recep) Tayyip Erdoğan sonrası’ ile ilgili havadislere…” diyen Takan, “Abdullah Gül hareketliliği yeniden alevlendi. (ABD’de tutuklu bulunan işadamı Rıza Sarraf) Zarrab dosyasının kalın ayrıntıları tesadüf mü oldu?.. Bilemem. Abdullah Gül’ün son zamanlarda İngiltere ağırlıklı dış gezileri ile beraber İstanbul’daki ofis ve evinin ziyaretçilerle dolup taştığı konuşuluyor. İstişareci ziyaretçiler arasında AKP’nin eski/yeni deve dişi gibi isimleri sıralanıyor. Aralarında bir de AKP Genel Başkan Yardımcısı ismi zikrediliyor” ifadelerini kullandı.

‘SOSYAL MEDYA MESAJLARINA BEL BAĞLAMIŞLAR’

Gül’ün ciddi bir çıkış yapacağının ileri sürüldüğü yazıda şu iddialar yer aldı:

“Hazırlanıyor. Gör bak Abdullah Gül bu sefer çok ciddi bir çıkış yapacak” diye iddiaları var. Gül’ün sosyal medya üzerinden verdiği mesajlara bel bağlamışlar. Gül’ün, Erdoğan ‘TEOG kaldırılsın’ talimatı verdikten sonra, “gündemde olan sınav sistemi değişikliğinin çok boyutlu bir çalışma ile yapılmasını ve özellikle fırsat eşitliği ilkesini korumasını umuyorum” şeklindeki Twitter mesajından çok büyük manalar çıkarıyorlar:)) Abdullah Gül’ün kamuoyuna açık mesajlarının daha da sertleşeceğini ileri sürüyorlar. Gül’cülerin ihtiyatlı olanları(!) ise bayrak değişiminin (IKBY lideri Mesud) Barzani referandumu sonrasında olabileceğine yönelik umut besliyorlar… Tarafsız gözlemciler ise, (AKP Parti milletvekili) Şaban Dişli’nin Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Prof. Dr. Ali Erbaş’ın Diyanet İşleri Başkanı olmasının ardından bu kulisleri tazelenen nikâhın üst yapı çalışmaları olarak değerlendiriyor”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL