Güncel Manşetler Politika

‘GÜNDEMİMİZDE SEÇİM YOK’

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal;NTV Ankara İstihbarat Şefi Ahmet Ergen’in sorularını yanıtladı. Ünal, Türkiye’nin milli güvenlik meseleleri ne bir siyasi malzeme haline getirilebilir ne de..

‘GÜNDEMİMİZDE SEÇİM YOK’

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal;NTV Ankara İstihbarat Şefi Ahmet Ergen’in sorularını yanıtladı.

Ünal, Türkiye’nin milli güvenlik meseleleri ne bir siyasi malzeme haline getirilebilir ne de seçim malzemesi haline… Kılıçdaroğlu devlet yönetmeyi sanırım evcilik oynamak zannediyor. Burada devlet yönetiyoruz.

Tehlikenin farkında değiller dünya kaotik belirsizliğe doğru sürükleniyor. Bütün bu tehlikenin ortasından Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları AK Parti hükümeti Türkiye’yi güven ve istikrar adası olarak ayakta tutuyor. Bunlar bu işi oyuncak zannediyorlar herhalde. Beyefendi çıkmış terör sevicilik yapıyor Kemal Kılıçdaroğlu.

Terör sevicilik ne zamandan beri düşünce ifade özgürlüğü kapsamında değerlendiriliyor? Kılıçdaroğlu bize bir tane örnek verebilir mi? Almanya’da dün 2 kişi devlet sırlarını ifşa etmekten tutuklandı. Türkiye’nin kendi içinde birliğini beraberliğini koruması gerekirken bu meseleler seçim malzemesi olarak kullanılmaması gereken malzemelerdir. İstedikleri gibi her türlü sorumsuzluğu sergiliyorlar. Böyle siyaset olmaz. Bunun adı siyaset değil. CHP’nin Atatürk ile bir ilgisi kalmamıştır. Biz Atatürk’ün partisiyiz falan demesinler bugün Atatürk hayatta olsaydı Atatürk bugün alınan kararları alırdı ama onlar Atatürk ile de mücadele ederlerdi. Bunu artık bugün herkes söylüyor. Bu işleri çocuk oyuncağı zannetmesinler. Bizim gündemimizde bir seçim yok.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL