Genel Güncel İzmit Manşetler Politika

Güney, Yenişehir Mahallesi’nde gençlerle bir araya geldi

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, Yenişehir Mahallesi’nde gençlerle bir araya geldi. Gençlik Kolları tarafından Yenişehir Mahallesi’nde düzenlenen programda Başkan Av. Ali Güney, Türk Kızılayı Kocaeli Şubesi’nin genç gönüllüleri..

Güney, Yenişehir Mahallesi’nde gençlerle bir araya geldi

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Av.Ali Güney, Yenişehir Mahallesi’nde gençlerle bir araya geldi.

Gençlik Kolları tarafından Yenişehir Mahallesi’nde düzenlenen programda Başkan Av. Ali Güney, Türk Kızılayı Kocaeli Şubesi’nin genç gönüllüleri ve Yenişehir Spor Kulübü oyuncuları ile bir araya geldi. Başkan Güney’e Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş, İlçe yöneticisi Seçkin Karakoyun, İzmit Belediyesi Meclis üyesi Fatih Özcan, Türk Kızılayı Kocaeli’nde Şube Başkanı İbrahim Pay ve Türk Kızılayı Gençlik Kolları Kocaeli Şube Başkanı Necati Özgen eşlik etti.

“GENÇLER; BİZİM GELECEĞİMİZ SİZLERSİNİZ”

Yenişehir Mahallesi’nde gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Güney; “ Genç kardeşlerimizin arzu ettikleri hayallere kavuşabilmesi için hem Belediyelerimiz, hem hükümetimiz elinden gelenin fazlasını yapmaya devam ediyor. Ülkenin her köşesinde yayılan üniversitelerle, yapılan yurtlarla, spor tesisleriyle, kültür merkezleriyle, kurulan atölyelerle, kütüphanelerle, gençleri hayallerine yaklaştırmak için her türlü çabayı gösteren yöneticilerimiz var. Gençlerimizin enerjilerini, coşkularını, dinamizmini bilen bir liderimiz var. Biz genç kardeşlerimize güveniyoruz. Sizin ufkunuz ve hayalleriniz vizyonumuzu genişletiyor. Sizlerin sadakati ve samimiyeti saflarımızı sıklaştırıyor. Biz oturduğumuz yerden gençlerin bize gelmesini bekleyen bir anlayışa sahip değiliz. Her mahallemizde genç kardeşlerimiz ile buluşuyoruz.Biz onlara gidiyoruz ve gitmeye devam edeceğiz. Gençler; bizim geleceğimiz sizlersiniz. En kıymetli yatırım sizlere yapılan yatırımdır. Biz bunun bilincinde ve farkındayız. Bu akşam bu programı organize eden Gençlik Kolları Başkanımıza ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum. Türk Kızılayı Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Pay ve Türk Kızılayı’nın genç gönüllülerine, Yenişehir Spor Kulübü’nün başarılı genç yeteneklerine de çok teşekkür ediyorum. Yoğun katılımlarınız ve samimi karşılamanız içten muhabbetiniz ile onure ettiniz. Rabbim yolunuzu, bahtınızı açık etsin, gayretinizi arttırsın “DediTürk Kızılayı Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Pay ve Türk Kızılayı’nın genç gönüllülerine, Yenişehir Spor Kulübü’nün başarılı genç yeteneklerine de çok teşekkür ediyorum. Yoğun katılımlarınız ve samimi karşılamanız içten muhabbetiniz ile onure ettiniz. Rabbim yolunuzu, bahtınızı açık etsin, gayretinizi arttırsın “DediTürk Kızılayı Kocaeli Şube Başkanı İbrahim Pay ve Türk Kızılayı’nın genç gönüllülerine, Yenişehir Spor Kulübü’nün başarılı genç yeteneklerine de çok teşekkür ediyorum. Yoğun katılımlarınız ve samimi karşılamanız içten muhabbetiniz ile onure ettiniz. Rabbim yolunuzu, bahtınızı açık etsin, gayretinizi arttırsın “Dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL