Manşetler Surmanset

Gür: Haftanın Her Günü Çalışıyoruz!

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve yönetimi bölge basını ile buluştu. Geçtiğimiz aylarda göreve başlayan ve çalışmaları ile sürekli gündemde olan Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali..

Gür: Haftanın Her Günü Çalışıyoruz!

Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür ve yönetimi bölge basını ile buluştu.

Geçtiğimiz aylarda göreve başlayan ve çalışmaları ile sürekli gündemde olan Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür hafta sonu basın mensupları ile Çayırova İkiler Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

GÜR VE YÖNETİMİ BÖLGE BASINI İLE BULUŞTU

Kadın Kolları Başkanı Seyhan Dönmez, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve İlçe Yöneticilerinin de katıldığı programa bölge basını da yoğun ilgi gösterdi. Kahvaltı sonrasında konuşan İlçe Başkanı Gür teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Konuşmasına basın mensuplarına teşekkür ederek başlayan Gür, geçen süreç içerisinde ki teşkilat yapılanması sürecini değerlendirdi.

“TEŞKİLATLANMA SÜRECİMİZİ TAMAMLADIK”

Yenilenmiş bir kadro ile göreve başladıklarını belirten Gür: “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çalışmalara başladık ve ilk olarak teşkilatımızın yapılanma sürecini bitirdik. Mahalle başkanlarımızdan komisyonlarımıza kadar tüm yapılanmamızı kıs sürede tamamladık. Teşkilat yapılanmamızda büyük ölçüde bir yenilenme söz konusu oldu. Partimizin genel manada yapmış olduğu gençleşme politikası ilçemizde de parti yönetiminde bir yenilenme sürecini getirdi” dedi.

“HAFTANIN HER GÜNÜ SAHADAYIZ”

Haftanın her gününü dolu dolu geçirdiklerini belirten İlçe Başkanı Gür: “Haftanın 7 gününü de program ve çalışmalar ile doldurduk. Salı günleri halk günlerimiz mesela, bizden bir önceki dönemde başlayan halk günlerimize aynı şekilde devam ediyoruz. Halkımızın sorun ve sıkıntılarını dinliyor ve yerinde anında çözüm üretmeye çalışıyoruz. Bu  sayede Belediyemizin yükünü de hafifletmiş oluyoruz. Çarşamba günleri yönetim ve mahalle toplantılarımız var. Hafta sonu ise daha yoğun geçiyor. Düğün, dernek, esnaf ve ev ziyaretlerimiz ile haftanın 7 gününü de dolu dolu geçiriyoruz” şeklinde konuştu.

“SANDIK ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLADIK”

Sandık kurulu çalışmalarına da başladıklarını belirten Gür: “Daha önceden seçime iki üç ay kala başlanılan sandık kurulu çalışmalarımızı seçime bir buçuk yıl kala başladık. Böylelikle geniş bir zaman dilimi içerisinde daha verimli bir çalışma yapma imkanı bulacağız. Zayıf olduğumuz bölgelerde insanların sorun ve beklentilerine kulak vererek 2019 yılına kadar önemli bir yol kat etmiş olacağız. Bizler Ak Parti Çayırova teşkilatı olarak şuan bile yarın seçim varmış gibi hazırız” dedi.

“ÇAYIROVA’NIN SORUNLARINI BİLİYORUZ”

Öte yandan Çayırova’da ki sorun ve eksiklikleri çok iyi bildiklerini belirten İlçe Başkanı: “40 kişiden oluşan çok önemli bir komisyon oluşturduk. İçerisinde meclis üyelerimiz, mahalle başkanlarımız, gençlerimiz, kadınlarımız ve yöneticilerimizin de olduğu 40 kişilik bir komisyon hazırladık. Alt kategorilerde ise eğitim, sağlık, enerji, ulaşım, iletişim gibi bölge sorunlarının takibini sağlayacak komisyonlar oluşturduk. Ve bu komisyonlarımızın sayesinde bölgemizde eksiklikleri 2019 yılına kadar tamamlamış olacağız” dedi.

“SEDAŞ VE TELEKOM’A ÖZEL EKİP”

SEDAŞ ve Telekom için özel bir komisyon oluşturduklarını da belirten İlçe Başkanı Gür: “En büyük eksikliklerden birisi enerji ve iletişim konusunda ki alt yapı ve çalışma eksiklikleri. Bunun farkındayız ve bu manada özel bir komisyon kurduk. Göreve geldikten sonra SEDAŞ ile şahsende bir görüşme gerçekleştirdim. Bölgede yaşanan kesintiler ve alt yapı eksiklikleri kısa zamanda giderilmeli bu konun takipçisi olmaya devam edeceğiz. Mahalle başkanlarımıza talimat verdik sokaklarda yanmayan lambalara kadar tüm eksiklikler tespit ediliyor” şeklinde konuştu.

“CADDE’DE Kİ TRAFİK DÜZENSİZ PARKLAR YÜZÜNDEN”

Çayırova Fatih Caddesi’nde yaşanan trafik sorunu ile ilgili sorduğumuz soruya da cevap veren Gür: “O bölgede ki en büyük sorun düzensiz park yapılmasından kaynaklanıyor. Biz bu konuda emniyet ile görüştük. O bölgede cezai işlemler daha fazla olacak. Kaldırımlara kadar park eden araçlar görüyoruz inşallah caydırıcı işlemler neticesinde o sorun çözülecek. Cadde başında yapılan düzensiz parklar tüm cadde trafiğini etkiliyor sorunun takipçisi olarak çözüme kavuşmasını sağlayacağız” dedi.

“BAŞKANIMIZ İLE ÇOK UYUMLUYUZ”

Belediye Başkanı Şevki Demirci ile çok uyumlu bir çalışma içerisinde olduklarını da belirten Gür: “Başkanımız ile çok iyi ve koordineli bir çalışma içindeyiz. Kendisi teşkilatlardan geldiği için bizleri çok iyi anlıyor ve çalışmalarımızda katkı sağlıyor. Netice itibari ile Çayırova için yapılacak her çalışmada imzası vardır. Bizler sahadayız ve sürecimiz çok iyi işliyor. Seçime kadar kırılan kalpleri de onarıp eksikleri gidererek 2019’a hazır olacağız” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL