Genel Güncel Spor

Güreşçiler ilk haftayı lider bitirdi

Mavi beyazlı güreşçiler Büyükler Serbest Güreş 1. Liginin ilk haftasında C grubunu lider bitirdi. Türkiye Güreş Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan Büyükler Serbest Güreş 1. Lig müsabakalarının ilk ayağı ilimizin..

Güreşçiler ilk haftayı lider bitirdi

Mavi beyazlı güreşçiler Büyükler Serbest Güreş 1. Liginin ilk haftasında C grubunu lider bitirdi.

Türkiye Güreş Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan Büyükler Serbest Güreş 1. Lig müsabakalarının ilk ayağı ilimizin ev sahipliğinde hafta sonu gerçekleştirildi. Üçerli, dört gruptan oluşan 1. Lig müsabakalarında 12 takım 10 sıklet de mücadele etti. Lig’de ilimizi temsil eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü müsabakalara 13 sporcu ve 2 antrenör ile katıldı.

 KAĞITSPOR GRUBUNDA LİDER

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü güreşçileri 13 sporcu ve 2 antrenör ile katıldığı müsabakalarda 10 sıklette mücadele etti. Büyükler Serbest Güreş 1. Lig C Grubunda mücadele eden mavi beyazlılar gruplarındaki Samsun Yakakent Belediye’yi 8-2, Erzurum Pasinler Belediye’yi ise 9-1 mağlup ederek grubu lider bitirdi.

 YARI FİNALE DOĞRU

İlk haftasından oldukça çekişmeli karşılaşmalara sahne olan Büyükler Serbest Güreş 1. Ligi, 1., 2. ve 3. hafta müsabakaları sonucunda gruplarından lider çıkan takımların yapacağı yarı final müsabakaları ile devam edecek.

 SIKI ÇALIŞMA MEYVELERİNİ VERDİ

Karşılaşmaların ardından konuşan mavi beyazlı ekibin başarılı antrenörleri Tekin Soyer, Olgay İnce ve Ali İmamoğlu sıkı çalışmalarının meyvelerini almaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, müsabakalarda kendilerini yalnız bırakmayan Güreş Branşı Yöneticisi Muhammed Fevzi Karabıyık ve Güreş Branşı Koordinatörü Alparslan Arslan’a da teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL