Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Gururumuz Eray Şamdan Avrupa Şampiyonu! | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Gururumuz Eray Şamdan Avrupa Şampiyonu!

Portekiz’de yapılan Üniversiteler Arası Avrupa Karete Şampiyonasında Eray Şamdan şampiyon oldu. Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün Altın Sporcusu Eray Şamdan kariyerine bir Avrupa şampiyonluğu daha yazdırdı. Portekiz’de yapılan Üniversiteler Arası Avrupa..

Gururumuz Eray Şamdan Avrupa Şampiyonu!

Portekiz’de yapılan Üniversiteler Arası Avrupa Karete Şampiyonasında Eray Şamdan şampiyon oldu.

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü’nün Altın Sporcusu Eray Şamdan kariyerine bir Avrupa şampiyonluğu daha yazdırdı. Portekiz’de yapılan Üniversiteler Arası Avrupa Karate Şampiyonası’nda Darıcalı Eray Şamdan ülkemize altın madalya kazandırdı

Daha önce kariyerine 5 Avrupa Şampiyonluğu ve 1 Dünya Şampiyonluğu sığdıran Milli Karatecimiz Eray Şamdan, bu kez Üniversiteler Arası Avrupa Karate Şampiyonası’nda kürsünün zirvesine çıkarak göğsümüzü kabarttı. İlk kez katıldığı Üniversiteler Arası Avrupa Şampiyonası’nda, başarılarla dolu kariyerine altıncı Avrupa Şampiyonluğunu yazdıran Şamdan, yine muhteşem maçlara imza atarak bayrağımızı dalgalandırdı.

Eğitim hayatını Bursa Uludağ Üniversitesi’nde sürdüren Darıca Belediyesi’nin yıldız Sporcusu, böylelikle Darıca’ya 6 ay içinde ikinci kez Avrupa Şampiyonluğunu yaşatmış oldu. Erkekler 60 kilogram müsabakalarında, İlk turda Alman Rakibi Kuse Felix’i 3-0 geçen Şamdan, bir sonraki turda Portekizli Leitao Vasco’yu 10-0 gibi ezici bir skorla mağlup ederek adını finale yazdırdı. Şamdan, finalde de yine bir başka Portekizli Pinto Goncalo’yu da 4-1 yenerek 6.kez Avrupa Şampiyonu oldu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL