Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Güvenlik Ve Asayiş Değerlendirildi | Kocaelide Bugün
Genel Güncel İzmit Manşetler Surmanset Yaşam

Güvenlik Ve Asayiş Değerlendirildi

İl Güvenlik Ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.   İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya;  Deniz Eğitim ve Öğretim – Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız,..

Güvenlik Ve Asayiş Değerlendirildi

İl Güvenlik Ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

 

İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıya;  Deniz Eğitim ve Öğretim – Garnizon Komutanı Tümamiral Kadir Yıldız, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç,  Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz,  Gebze Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Emniyet Müdür Vekili Kaan Yıkılmaz, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan ve diğer ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Toplantıda, vatandaşların huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak adına il genelinde alınan güvenlik tedbirlerine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL