Manşetler Surmanset

Haberimiz Ses Getirdi! Gür İyi Haberi Verdi

Geçtiğimiz hafta gazetemizin gündeme getirdiği ve büyük ses getiren “Çayırovalıya Gece Hastalanmak Yok” haberi sonrası bugün iyi bir haber geldi. Çayırova Semt Polikliniğinde akşam saatlerinde doktor olmayışını gazetemize bildiren ve..

Haberimiz Ses Getirdi! Gür İyi Haberi Verdi

Geçtiğimiz hafta gazetemizin gündeme getirdiği ve büyük ses getiren “Çayırovalıya Gece Hastalanmak Yok” haberi sonrası bugün iyi bir haber geldi.

Çayırova Semt Polikliniğinde akşam saatlerinde doktor olmayışını gazetemize bildiren ve durumdan duydukları rahatsızlıkları anlatan vatandaşların haberini geçtiğimiz hafta gaztemizde manşet olarak dile getirmiştik. “Gece hastalanmak yok” başlığı ile yayınlanan haberimizde maddi imkanı olmayan, özel hastaneye veya taksiye verecek parası olmayan vatandaşların yaşadığı sorunu dile getirmiştik. Haberimiz uzun süre bölge gündeminde konuşulurken, bugün iyi haber Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür’den geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Başkanı Gür: “Fatih Devlet Hastanesi bünyesinde yer alan Çayırova Semt Polikliniğindeki Nöbet ve Doktor eksikliği problemi giderilmiştir.Önümüzdeki hafta itibariyle Doktor ve Hemşirelerimiz akşam da görev yerlerinde olacaktır.Fatih devlet hastanesi Başhekimi Gökhan Nalbant’a desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Ayrıca ücretsiz ring servis hizmeti başlayacaktır” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL