Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Halis Koç'tan 'Hodri Meydan' | Kocaelide Bugün

Halis Koç’tan ‘Hodri Meydan’

CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Halis Koç sosyal medya hesabından  ‘Hodri Meydan’ dedi. Bir müddettir bazı yayın organlarında yer alan Çayırova Belediye Meclis Üyesi Halis Koç’un kızı  Sinem Koç Eren’in..

Halis Koç’tan ‘Hodri Meydan’

CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Halis Koç sosyal medya hesabından  ‘Hodri Meydan’ dedi.

Bir müddettir bazı yayın organlarında yer alan Çayırova Belediye Meclis Üyesi Halis Koç’un kızı  Sinem Koç Eren’in İzmit Belediyesinde işe girmesi  ile ilgili mesnetsiz ve asılsız, astı astarı olmayan haberlere dair yaptığı açıklama:

 

“Vay be Kocaeli gündemindeki habere bakar mısınız!

 

Çayırova belediye Meclis Üyesi Halis Koç’un kızını  İzmit Belediye Başkanımız Sn. Fatma Kaplan Hürriyet oy karşılığı işe almış;

 

2023′ e girerken sözde Çağ atlayan güzelim ülkemin haline bakar mısınız?

 

Fikri hür, vicdanı hür, Atatürk milliyetçisi, vatanına, bayrağına bağlı kızım Sinem Koç Eren; 2012’de Ziraat Fakültesini bitiriyor, daha sonra yüksek lisansını yapıyor, Yurt dışında kendi imkanları ile yabancı dil eğitimini alıyor…(CV’si yorumlarda ekli) 8 yıl işsiz kalıp, bu sürede kendi işimde geçici olarak yanımda zaman geçiren ve evliliğini gerçekleştiren Sinem; yıl 2020 İşkur’a başvurarak işsizlik maaşı aldığı sırada ; Üyesi olduğu Ziraat Mühendisleri Odasından, İzmit Belediye başkanlığının Ziraat Mühendisi alımı için iş ilanı görüyor.. Diğer meslektaşları gibi bir ay boyunca; belediye dışında oluşturulan 5 kişilik bağımsız sınav Komisyonu tarafından yapılan yazılı, sözlü, yab. Dil sınavlarına giriyor.. hasbelkader diğer 2 meslektaşı gibi Kırsal Kalkınmada taşeronda çalışmak üzere Ziraat Yüksek Mühendisi olarak işe alım yapılıyor..

Kısaca 8 yıldır işsiz olan ve yuvasını kuran, kendi alın teriyle, bilek gücüyle işe başlayan kızım Sinem ve benim ile ilgili mesnetsiz ve asılsız, astı astarı olmayan haberleri servis yapanları kınıyorum..

Tüm kamu oyu, şunu bilmelidir ki ; 27 yıl kamuda çalıştım, 2006 dan beri siyasetin içindeyim.. ailecek başımız hep dik, anlımız açık, hiç kimsenin önünde eğilmedik.. Doğru bildiklerimizden asla taviz vermedik.. Siyasette de hep cesur yüreklilikle yanlışın karşısında oldum.. İşçinin, emekçinin hakkını hep korudum.. Ülkemin menfaatlerini hep ön planda tuttum..

CHP İl Başkanlığı seçiminde iş karşılığı kızım Sinem’in oy verdiğini İspatlamayan NAMERTTİR, ŞEREFSİZDİR..HAYSİYETSİZDİR..

Bu onursuzca algıyı yapanlar, Kamuoyunu yanıltanlar şayet iddialarını ispatlarlarsa hem kızım Sinem bulunduğu görevinden, hem de ben Çayırova Meclis üyeliğinden ve Kocaeliİ B.Şehir meclis üyeliğimden istifa etmezsek namerdiz….

Bu algıyı yaratanlar, bu asılsız haberleri yapanlar; geçtiğimiz aylarda Çayırova’da Cumhur ittifakının her meclis üyesine bir istihdam yarattıldığını Çayırova meclisinde dile getirdiğimiz halde, üstelik bunlar aynı mecliste el kaldırdıkları halde; Neden yerel yandaş basında tek bir satır haber kamuoyuna aktarılmadı…düşündürücüdür…

KAMUOYUNUN DİKKATİNE..,”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL