Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Halk Saadet iktidarını istiyor” | Kocaelide Bugün

“Halk Saadet iktidarını istiyor”

Ejderoğlu yorulmuyor Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Sinan Ejderoğlu, Kocaeli’yi karış karış dolaşarak halkın derdini dinliyor 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, çalışmalarını yoğunlaştıran Saadet Partisi Kocaeli 1’inci sıra Milletvekili..

“Halk Saadet iktidarını istiyor”

Ejderoğlu yorulmuyor

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Sinan Ejderoğlu, Kocaeli’yi karış karış dolaşarak halkın derdini dinliyor

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, çalışmalarını yoğunlaştıran Saadet Partisi Kocaeli 1’inci sıra Milletvekili adayı Sinan Ejderoğlu, insanlarla birebir görüşerek 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapıyor. Sahadaki havayı değerlendiren Ejderoğlu, “Bu seçimde halk bir çıkış kapısı aramaktadır. Aradığı kapıyı da bulmuştur. Gittiğimiz her yerde insanlar, Milli Görüş iktidarının sebep olduğu bolluk ve bereketi anlata anlata bitiremiyor. Halkın Saadet iktidarını nasıl arzuladığını çok net gördüm. Bize olan olağanüstü ilgi de bundan kaynaklanmaktadır. İnşaallah 24 Haziran’da bu ilginin sandığa yansıdığını göreceğiz” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL