Genel Güncel Manşetler

‘’Halkımızdan aldığımız güçle hizmet ediyoruz’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Serdar Mahallesi Muhtarı Ümit Yılmaz ve mahalle sakinlerinin temsilcilerini makamında ağırladı. Büyükşehir Belediyesi’nin kent gelenine ve mahallelerine verdiği hizmetler için Karaosmanoğlu’na çok teşekkür..

‘’Halkımızdan aldığımız güçle hizmet ediyoruz’’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Serdar Mahallesi Muhtarı Ümit Yılmaz ve mahalle sakinlerinin temsilcilerini makamında ağırladı.

Büyükşehir Belediyesi’nin kent gelenine ve mahallelerine verdiği hizmetler için Karaosmanoğlu’na çok teşekkür eden ve plaket takdim eden Muhtar Yılmaz, “Başkanımıza ortaya koyduğu çalışmalar için çok teşekkür ediyorum. Kendisinden Allah razı olsun” dedi. Nazik ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür eden Karaosmanoğlu, “Biz halkımızdan aldığımız güçle insanımıza hizmet ediyoruz. Bizim işimiz sadece yol yapmak, yollar açmak değil, gönül kazanmaktır” dedi.

“İNSANIMIZIN HİZMETKÂRI OLARAK GÖREVİMİZİ İCRA EDİYORUZ”

Türkiye’nin ve Kocaeli’nin hayata geçirdiği yeni atılımların yanı sıra halkın huzuru ve sağlığı için de çalıştıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Her mahallerimizle yakından ilgileniyor, sorumluluk alanlarımıza göre vatandaşımıza ilçe belediyelerimizle birlikte hizmet götürüyoruz. Hizmette uyuma çok önem verdiğimi de ifade etmek isterim. Başbakan Yardımcımız Fikri Işık, Milletvekillerimiz, teşkilatımız, ilçe belediye başkanlarımız ile Kocaeli Valimiz Hüseyin Aksoy başta olmak üzere kamu teşkilatımızın tüm kurumlarıyla ortak ve uyumlu hareket ediyoruz. Bu noktada her birimiz insanımızın hizmetkârı olarak görevimizi icra ediyoruz, etmeyi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

“KADINLARIMIZIN GELİŞİMLERİNE DE KATKI SUNUYORUZ”

Kocaeli’nin sağlık konusundaki kat ettiği mesafeye dikkat çeken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bugün Türkiye nasıl sağlık alanında merkez olmaya başladıysa Kocaeli’de aynı doğrultuda ilerlemektedir. Özel ve kamu kurumlarına ait hastanelerimiz vatandaşlarımıza hizmet verirken, yurt dışından konuklarını da ağırlar durumdadır. Bugün Türkiye ve Kocaeli dünyanın en önemli uluslararası sağlık hizmetleri merkezlerinden biri hâline gelmiştir. Bundan gurur duyuyorum” ifadelerini sarf etti. Zararlı alışkanlıklarla mücadele başta olmak üzere milletimizin sağlığını koruyacak ve geliştirecek konularda özel programlar uygulamak için çalıştıklarını da vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, “İnsanlarımızı hasta olmadan koruyacak yerel hizmetleri ortaya koyuyoruz. Onları sağlıklı beslenmeden hareket etmenin önemine kadar her konuda bilinçlendirecek çalışmalar yapıyoruz. Kadınlarımıza dönük mahallerimizde açtığımız spor merkezlerimiz buna hizmet etmektedir. Sadece sporla da yetinmiyor, kültürel ve sosyal alanda kadınlarımızın gelişimlerine de katkı sunuyoruz” ifadelerini sarf etti.

“MAHALLELER, SAKİNLERİMİZİN MUTLULUĞU ÇOK ÖNEMLİDİR”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Lütfi Efil’in de hazır bulunduğu görüşmede, Kocaeli tüm bilgi birikimlerinin yanı sıra tecrübelerini paylaşmada her adımı attığını sözlerine ekleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Kent olarak kendi sınırlarımız içinde olan vatandaşlarımızın yanı sıra dışındaki olan insanlarla da yakından ilgilenmek temel yaklaşımımızdır. Üreten bir kent Kocaeli. Ülkesine karşı sorumluluğunu yerine getiren bir Kocaeli’de Büyükşehri Belediye Başkanlığı yapmak gurur verici bir durumdur. Mahalleler de yaşayan sakinlerimizin mutluluğu çok önemlidir. Bizler bu anlayış üzerine kadrolarımızla çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL