Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Hamidiye'de Kestane Festivali Yapıldı | Kocaelide Bugün

Hamidiye’de Kestane Festivali Yapıldı

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yılda 15’ncisi düzenlenen Gölcük Hamidiye Köyü Kestane Festivali,  Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Gölcük Hamidiye Köy meydanında düzenlenen Kestane Festivaline;..

Hamidiye’de Kestane Festivali Yapıldı
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yılda 15’ncisi düzenlenen Gölcük Hamidiye Köyü Kestane Festivali,  Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un katılımlarıyla gerçekleştirildi.
Gölcük Hamidiye Köy meydanında düzenlenen Kestane Festivaline; Gölcük Kaymakamı  Mustafa Altıntaş, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İş-Kur İl Müdürü Ulvi Yılmaz, Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Hamidiye Mahalle Muhtarı Fatih Gür ile çok sayıda kişi katıldı.
Köy meydanında vatandaşlarla bir araya gelen Vali Hüseyin Aksoy ile protokol üyeleri onlarla bir süre sohbet etti.
Festivale katılan tüm protokol üyelerine ve vatandaşlara Hamidiye’nin meşhur kara lahana dövmesi, ardından da mısır ekmekli yoğurt ve gözleme ile festivale adını veren Hacı Ömer Kestanesi ikram edildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL