‘Hamsi Festivali’ geleneksel hale getirilecek.

Çayırova Belediyesi’nin ilçede bulunan il dernekleri iş birliği ile gerçekleştirdiği 2. Hamsi ve Yöresel Kültürler Festivali sona erdi. Festivalde vatandaşlara ikram edilen 1 ton hamsi kısa sürede tükendi. Festival alanını..

‘Hamsi Festivali’ geleneksel hale getirilecek.

Çayırova Belediyesi’nin ilçede bulunan il dernekleri iş birliği ile gerçekleştirdiği 2. Hamsi ve Yöresel Kültürler Festivali sona erdi. Festivalde vatandaşlara ikram edilen 1 ton hamsi kısa sürede tükendi.

Festival alanını dolduran Çayırova halkına hitap eden Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, 2. Hamsi ve Yöresel Kültürler Buluşmasının her yıl geleneksel hale getirilerek gerçekleştirileceğinin müjdesini verdi. İlçedeki tüm il dernekleriyle festival programlarına devam edeceklerini açıklayan Demirci, Çayırova’nın sosyal ve kültürel açıdan daha da güçleneceğini söyledi. Festival ve çeşitli sosyal, kültürel etkinlikleri yapılacak olan Kent Meydanında gerçekleştirmeyi arzu ettiklerini ve bu çerçevede Kent Meydanı projesi için çalışmalara başladıklarını aktaran Demirci, Büyükşehir Belediyesi ile birlikte meydan projesinin startını vereceklerini de belirtti. Projenin tamamlanması ile birlikte Çayırova’da sosyal ve kültürel alanda büyük bir atak olacağının da altını çizen Demirci, yapımı tamamlanmak üzere olan iki Kültür Merkezinde yine sosyal ve kültürel alanlara ağırlık verdiklerini söyledi.

Festival boyunca özveriyle çalışan Artvin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayhan Yılmaz’a, Sinop Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Muammer Aydın’a, Ordu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Demir’e, Kastamonu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erdal Önemli’ye, Trabzon Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Burhan Beşiroğlu’na, Kırşehir Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatih Soylu’ya, Giresun Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Turan’a, Gümüşhane Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Aydın Gürol’a, Kars Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Atilla Kızılboğa’ya, Erzurum Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Akyol’a, Afyon Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Ünal’a ve Bayburt Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Aktürk’e teşekkürlerini ileten ve dernek yönetimlerini tebrik eden Demirci, daha güzel mekanlarda daha coşkulu ve tüm dernekleri kapsayacak bir çalışmaya imza atacaklarını

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL