Hamsi Festivali için geri sayım başladı

Çayırova’ da Hamsi Festivali Çayırova’ da dördüncüsü düzenlenecek olan Hamsi Festivali için geri sayıma başlandı. Çayırova’nın geleneksel programları arasında yer alan Hamsi Festivali için programa iştirak edecek dernek başkanları Çayırova..

Hamsi Festivali için geri sayım başladı

Çayırova’ da Hamsi Festivali

Çayırova’ da dördüncüsü düzenlenecek olan Hamsi Festivali için geri sayıma başlandı. Çayırova’nın geleneksel programları arasında yer alan Hamsi Festivali için programa iştirak edecek dernek başkanları Çayırova Belediyesi Sosyal Tesislerinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Programa katılacak olan derneklerin isimleri ve başkanlarını basın mensupları ile paylaştılar.  Çayırova Trabzonlular Dernek  Başkanı Burhan Beşiroğlu,  Çayırova Ordulular Dernek  Başkanı  Ramazan Demir, Çayırova Artvinliler Dernek Başkanı  Ayhan Yılmaz Çayırova, Giresunlular Dernek Başkanı Recep Akıllı , Çayırova Sinoplular Dernek Başkanı Muammer Aydın,Çayırova Kastamonulular  Dernek Başkanı Erdal Önemli

Çayırova’da her yıl düzenlenen bu festivalin artık  markalaştığını Çayırova halkının artık bu  festivali iple çektiklerini  dile getiren  Beşiroğlu  11 Marta başlayacak etkinliğin  20 Marta kadar devam edeceğini Festivalin Çayırova Belediyesi önünde gerçekleşeceğini ve hemen akabinde Çayırova’daki diğer derneklerin programı başlayacağını dile getirerek Çayırova halkını Festivale davet ettiklerini dile getirdi.

haber’Kocaeli Pusula’

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL