Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Hapşuu ve Arkadaşları Güneş Sahnesinde | Kocaelide Bugün
Genel Güncel İzmit Kültür Sanat Manşetler

Hapşuu ve Arkadaşları Güneş Sahnesinde

Hapşu çocuk oyunu 16 Ağustos Perşembe Saat:21.00’da Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde ücretsiz olarak sahnelenecek. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı 52. Yıl Yaz Etkinlikleri kapsamında TRT Çocuk kanalında çocukların severek..

Hapşuu ve Arkadaşları Güneş Sahnesinde

Hapşu çocuk oyunu 16 Ağustos Perşembe Saat:21.00’da Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde ücretsiz olarak sahnelenecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kocaeli Fuarı 52. Yıl Yaz Etkinlikleri kapsamında TRT Çocuk kanalında çocukların severek izledikleri çizgi film Hapşu ve arkadaşlarının yer aldığı çocuk oyunu 16 Ağustos Perşembe Saat:21.00’da Kocaeli Fuarı Güneş Sahnesinde ücretsiz olarak sahnelenecek.

HAPŞUU ÇOCUK OYUNU

Çocukların severek izledikleri çizgi film karakterlerinin müziklerle, sahne ve dekorla bir eğlence şölenine dönüştüğü çocuk oyunu Hapşuu ve arkadaşlarının maceraları ve güneşi bulmak için arayışları sırasındaki yardımlaşmalarını konu alıyor. Hapşuu çocuk oyunu miniklere paylaşmayı öğretirken eğlenerek keyifli anlar yaşamalarını sağlıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL