Hava Sıcaklıklarına Dikkat!

Hava Sıcaklıkları Mevsim Normalleri Üzerinde Seyredecek!   Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;   Bölgemizde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yarın bölge genelinde etkisini artırması beklenmektedir. 26.07.2023 Çarşamba..

Hava Sıcaklıklarına Dikkat!

Hava Sıcaklıkları Mevsim Normalleri Üzerinde Seyredecek!

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;

 

Bölgemizde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yarın bölge genelinde etkisini artırması beklenmektedir. 26.07.2023 Çarşamba ile 27.07.2023 Perşembe günleri bölgemizde etkili olması beklenen sıcak hava dalgasına bağlı olarak, hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 5-10 derece üzerine çıkması bekleniyor.

 

Sıcak hava dalgasının 27.07.2023 Perşembe günü akşam saatlerinden sonra bölge genelinde etkisini kaybedeceği, bu hafta sonunda hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında olacağı tahmin edilmektedir.

 

Sıcak hava dalgası nedeniyle, kronik rahatsızlığı olanlar, yaşlılarımız ve çocuklarımız başta olmak üzere vatandaşlarımızın günün en sıcak saatleri olan 11.00 ile 16.00 saatleri arasında dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

 

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.

 

                                                                                                      KOCAELİ VALİLİĞİ

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL