‘’Hayata, Kübra kızımız gibi gönül gözüyle bakabilmeliyiz’’

Başkan Karaosmanoğlu, fiziksel engelli Kübra Usta’yı evinde ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Büyükşehir Belediyesi tarafından evine rahat bir şekilde ulaşması için asansör yapılan Kübra Usta, Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür ederken beraberindeki konukları..

‘’Hayata, Kübra kızımız gibi gönül gözüyle bakabilmeliyiz’’

Başkan Karaosmanoğlu, fiziksel engelli Kübra Usta’yı evinde ziyaret etti.

Geçtiğimiz aylarda Büyükşehir Belediyesi tarafından evine rahat bir şekilde ulaşması için asansör yapılan Kübra Usta, Başkan Karaosmanoğlu’na teşekkür ederken beraberindeki konukları da samimi bir şekilde evinde konuk etti.

“EN GÜZEL ÖRNEĞİ KÜBRA KIZIMIZDA GÖRÜYORUZ”

Birliktelikte engelli kardeşlerimizin günlük hayatlarının kolaylaşması için yoğun çaba gösteriyoruz açıklaması yapan Başkan Karaosmanoğlu, “Görememek, duyamamak, konuşamamak, ya da yürüyememek. Telaffuz ederken dahi insanı zorlayan ifadeler olmasına rağmen bu bir çıkmaz değildir. Çünkü hayatta hiçbir şey imkânsız ve çözümsüz değildir. Bunun en güzel örneği Kübra kızımızda görüyoruz. 24 yaşında olmasına rağmen hayatı seven sosyal bir kişiliğe sahip. Hayatta asıl olan, gönül gözünden bakabilmekte, gönül diliyle konuşabilmekte ve gönülden hissedebilmektedir” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL