Hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

KOVİAD’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor Göreve başladığı günden bu yana yoğun bir mesai ile çalışan KOVİAD Dernek Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve yönetimi, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. KOVİAD Dernek..

Hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor

KOVİAD’a Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Göreve başladığı günden bu yana yoğun bir mesai ile çalışan KOVİAD Dernek Başkanı Harun Reşit Kocagöz ve yönetimi, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

KOVİAD Dernek Binasında Başkan Harun Reşit Kocagöz ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKF) Başkanı Murat Aydın,  İzmit Pişmaniyesi Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Şahin, İzmit Mesleki Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Halil Varol, Kandıra Belediyesi geçmiş dönem Belediye Başkanı Ünal Köken, Denizbank Bekirpaşa Şube Müdürü Salih Tertemiz, Necati Akkuzu ve İbrahim Umut yer aldı.  Başkan Kocagöz ve yönetimini tebrik eden ziyaretçiler, çalışmalarında başarılar dileyerek, yapacakları projelerle kentimize ve iş insanlarımıza faydalı olacaklarına inandıklarını belirtti. Aynı zamanda Denizbank Bekirpaşa Şube Müdürü Salih Tertemiz, dernek üyelerine özel kredi ve pos oranlarıyla ilgili çalışma yapacaklarının da bilgisini verdi.

‘Güzel Projeler Üreteceğiz’

Konuklarına ziyaretleri dolayısıyla memnuniyetini ifade ederek teşekkür eden Başkan Kocagöz, “Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte derneğimizle kentimiz adına faydalı çalışmalar yapmak için projeler üreteceğiz. Genç, dinamik, tecrübeli bir ekibimiz var. Ekibimizle güzel çalışmalara imza atacağız. Kentimize katma değer adına üretim adına tecrübeli ekibimizle en iyisini nasıl yapabiliriz diye kafa yoracağız. Ziyaretleriniz bizlere motivasyon ve güç veriyor. Hep birlikte Kocaeli halkı için en güzelini yapacağız” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL