Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Hayvan Koruma Görevlisi eğitimi başlıyor | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Yaşam

Hayvan Koruma Görevlisi eğitimi başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından “2018 Yılı Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitim Programı” düzenlenecek. Eğitim programı 15-16 Şubat 2018 tarihleri arasında İzmit Fuar içinde bulunan..

Hayvan Koruma Görevlisi eğitimi başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından “2018 Yılı Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Eğitim Programı” düzenlenecek. Eğitim programı 15-16 Şubat 2018 tarihleri arasında İzmit Fuar içinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplum Merkezinde düzenlenecek. Eğitime katılmak isteyen vatandaşlar 2 adet fotoğraf, ikametgâh belgesi ve başvuru dilekçeleriyle müracaat edebilecek. Vatandaşlar istenilen belgelerle Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masasına, Veteriner Şube Müdürlüğüne, İlçe Belediyelerine ve kurs günü eğitimin yapıldığı Sivil Toplum Merkezindeki ilgili görevlilere başvuru yapabilecek. Eğitim sonunda katılımcılara “Hayvan Koruma Görevlisi Kartı” verilecek.

UZMAN İSİMLER EĞİTİM VERECEK

“2018 Yılı Hayvan Koruma Görevlisi Eğitim Programı”’nda alanında uzman isimler eğitim verecek. Eğitim programında Büyükşehir Veteriner Şube Müdürü Veteriner Hekim M. Feyzi Karabıyık, Kocaeli Doğa ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü’nden Bülent Dağdeviren, Derince Belediyesi’nden Veteriner Hekim Deniz Yayla, Körfez Belediyesi’nden Veteriner Hekim Arzu Demirhan Ergeç Veteriner, Hekim Koray Özgür, Veteriner Hekim Fatma Deger ve Veteriner Hekim İbrahim Şuler sunum gerçekleştirilecek.

TEORİK VE TIBBİ EĞİTİM

15-16 Şubat 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan eğitim programında hayvan sağlığı ve bakımıyla ilgili teorik, tıbbı ve pratik olarak çeşitli konularda eğitimler verilecek.   Eğitimde Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi ile İlgili Genel Bilgiler, Hayvanların Kısırlaştırılması, Aşılanması, İşaretlenmesi, Sahiplenilmesi, Ev ve Süs Hayvanlarının Korunmasına Dair Avrupa Sözleşmesi, 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu, Hayvan Bakım ve Beslenmesi, Hasta Hayvanın Tanınması İle İlgili Genel Bilgiler, Hayvanlarda İç –  Dış Parazit ve Deri Hastalıkları, Kedi ve Köpekten Geçen Zoonoz Hastalıklar ve Hayvan Davranışı gibi konularda bilgiler aktarılacak.

HAYVAN KORUMA GÖREVLİSİ KARTI VERİLECEK

Eğitimlerden sonra programa katılacak olan hayvan severlere, Orman ve Su İşleri Bakanlığından onaylı “Yerel Hayvan Koruma Görevlisi Kartı” verilecek.

 BAŞVURULAR BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi Hayvan Koruma Görevlisi Eğitimine katılmak isteyen hayvansever vatandaşların 2 adet fotoğraf, ikametgah belgesi ve başvuru dilekçeleri katılımları sağlanacak. Eğitimle ilgili ayrıntılı bilgi edinmek isteyen vatandaşlar, 0 262 331 66 14 – 331 36 84 numaralı telefonlardan Veteriner Şube Müdürlüğüne ulaşabilecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL