Hedef Gelecek Öğrencileri Tuzla Viasea Akvaryumunu Ziyaret Etti

Öğrenciler, sualtı fotoğraf sergisini de yakından inceleyerek gelecek adımları için farklı deneyimler edindiler. Hedef Gelecek Projesiyle 25 Lise 10. sınıf öğrencisini üniversiteye ve geleceğe hazırlayan Çayırova Belediyesi, haftalık ders programlarının..

Hedef Gelecek Öğrencileri Tuzla Viasea Akvaryumunu Ziyaret Etti

Öğrenciler, sualtı fotoğraf sergisini de yakından inceleyerek gelecek adımları için farklı deneyimler edindiler.

Hedef Gelecek Projesiyle 25 Lise 10. sınıf öğrencisini üniversiteye ve geleceğe hazırlayan Çayırova Belediyesi, haftalık ders programlarının yanı sıra düzenlemiş olduğu çeşitli etkinlikler ve  gezi faaliyetleriyle öğrencilerin sosyal yaşamlarına destek olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda hafta sonu rutin olarak yapılan ders programını tamamlayan öğrenciler, öğretmenleri nezaretinde Tuzla Viasea Akvaryumunu ziyaret etti.  Dünyanın ilk iklim temalı akvaryumunu rehberler eşliğinde gezen Hedef Gelecek öğrencileri, doğal yaşam alanları dünyanın farklı yerleri olan deniz canlılarını ilgiyle takip ettiler.

Öğrenciler, sualtı fotoğraf sergisini de yakından inceleyerek gelecek adımları için farklı deneyimler edindiler. Meraklı gözlerle tüm alanları ayrı ayrı inceleyen öğrenciler doğal yaşamın mucizelerini keşfetti. İlk defa geldikleri Akvaryum gezisi ile balık ve deniz canlılarını görme fırsatı bulan öğrenciler keyifli zaman geçirdiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL