Güncel Kültür Sanat Manşetler

Heidi fuarda çocuklarla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, Kocaeli Fuarı 51. yılı yaz etkinlikleri kapsamında çocukların beğeni ile izlediği Heidi seyirciyle buluştu. Alp dağlarında dedesi, Peter ve keçileriyle mutlu ve huzurlu bir hayat geçiren Heidi,..

Heidi fuarda çocuklarla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, Kocaeli Fuarı 51. yılı yaz etkinlikleri kapsamında çocukların beğeni ile izlediği Heidi seyirciyle buluştu. Alp dağlarında dedesi, Peter ve keçileriyle mutlu ve huzurlu bir hayat geçiren Heidi, Güneş Sahnesi’nde Kocaelili çocukların misafiri oldu.

ÇOCUKLAR İLGİYLE TAKİP ETTİ

Alp dağlarında en yakın arkadaşıyla maceradan maceraya koşan Heidi, bu sefer Kocaeli’de arkadaşları ile maceraya koştu. Çocuk arkadaşlarıyla Kocaeli Fuarı’nda buluşan Heidi çocuklarla keyifli dakikalar geçirdi. Kocaeli Fuarı’ndaki müzikali takip eden çocuklar aileleri ile güzel bir akşam geçirme fırsatı buldu.

EĞLENCELİ DAKİKALAR

En yakın arkadaşı Peter ve keçileriyle birlikte maceradan maceraya koşan Heidi hem düşündürücü hem de eğlendirici bir gösteri yaptı. Binlerce Kocaelilinin katıldığı gösteri çocuklar tarafından beğeni ile izlendi. Programı sonuna kadar ilgiyle takip eden minikler program sonunda mutlu olarak alandan ayrıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL