Hem Aile Sağlığı Hem Kültür Merkezi

Aile Sağlığı Ve Kültür Merkezi Temel Atma Töreninde Konuşan Başkan Bıyık Müjde Verdi: Seçim beyannamesinde söz verdiği projeleri bir bir hayata geçirmek için canla başla çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer..

Hem Aile Sağlığı Hem Kültür Merkezi

Aile Sağlığı Ve Kültür Merkezi Temel Atma Töreninde Konuşan Başkan Bıyık Müjde Verdi:

Seçim beyannamesinde söz verdiği projeleri bir bir hayata geçirmek için canla başla çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın büyük önem verdiği Aile Sağlığı ve Kültür Merkezi için temel atma töreni gerçekleşti. Törende konuşan Başkan Muzaffer Bıyık, 2021 yılının bol temel atmaların olduğu bir yıl olacağını söyledi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın seçim beyannamesinde söz verdiği projeler bir bir hayata geçiyor. Darıca’nın en büyük mahallesi olan Kazım Karabekir Mahallesi’nin en önemli ihtiyaçlarından biri olan Aile Sağlığı ve Kültür Merkezi için temel atma töreni düzenlendi. Darıca Belediyesi Rüstem Metin Yurttaş Aile Sağlığı ve Kültür Merkezi projesinin temel atma törenine AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, hayırsever işadamı Rüstem Metin Yurttaş, Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal, başkan yardımcıları, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

MUHTARDAN BAŞKAN BIYIK’A TEŞEKKÜR

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Kuran tilavetiyle başlayan programda ilk olarak hayırsever işadamı Rüstem Metin Yurttaş selamlama konuşması yaptı. Böyle önemli bir eseri yapmaktan dolayı gururlu olduğunu ifade eden Yurttaş, kendilerine fırsat veren Darıca Belediyesi’ne teşekkür etti. Daha sonra söz alan Kazım Karabekir Mahalle Muhtarı Sıddık Topal da mahallenin en büyük sorununa çözüm getirecek proje nedeniyle mutlu olduklarını belirterek Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Hem Aile Sağlığı Hem Kültür Merkezi

Söz verdikleri bir projeyi daha hayata geçirmekten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca’da belediye ve hayırsever katkısıyla söz verdiğimiz bir projeyi daha gerçekleştireceğiz. Toplam bin 756 metrekare kapalı alandan oluşacak ve zemin artı 2 kattan oluşacak proje hem aile sağlığı merkezi hem de mini bir kültür merkezi olarak hizmet verecek. Zemin katta 8 adet doktor odası, aşı odası, gebe izleme odası gibi alanlar olacak. 1. Katta 4 adet derslik, çok amaçlı salon, kütüphane, bilgisayar sınıfı ve kulüp odaları yer alacak. 2. Katta ise fuaye alanı ve yaklaşık 200 kişilik konferans salonu olacak. Aile sağlığı merkezinin yanı sıra mini bir kültür merkezi olarak hizmet verecek proje ile mahallenin ve bölgenin ihtiyacını karşılamış olacağız. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

2021 TEMEL ATMALARIN BOL OLDUĞU BİR YIL OLACAK

Darıcalılara müjde de veren Başkan Muzaffer Bıyık, “Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmek için canla başla çalışmaya devam ediyoruz. 2021 yılı Darıca’da temel atmaların sıkça yaşandığı bir yıl olacak. Birçok projede belirli noktalara geldik. Balyanoz Koyu’nda çalışmalar devam ediyor. Nenehatun Amatör Spor Kompleksi’nde ihale yapıldı. Gebze Ticaret Odası ile birlikte yapacağımız kompleks gibi birçok proje için kısa zamanda yeni temel atma törenlerinde bir araya geleceğiz inşallah. 2021 yılını dolu dolu geçirecek ve 2022 yılıyla birlikte geleceğe daha emin adımlarla yürümeye başlayacağız” dedi.

DARICA’YA HAYIRLI OLSUN

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara ise yaptığı kısa selamlama konuşmasında aile sağlığı ve kültür merkezinin Darıca’ya hayırlı olması temennisinde bulunarak mahallede eksiklik olan aile sağlığı merkezinin yeni projeyle birlikte giderileceğini belirtti. Törende son olarak konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise Darıca’da güzel bir uyum olduğunu vurgulayarak tüm kurumların uyumlu ve işbirliği içinde hizmetlerin gerçekleştiğini söyledi. Yaman, “Vatandaşların eksiği ve ihtiyacı neyse onun yapılması için Darıca Belediye Başkanı çalışıyor. Bizler de vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için çalışıyoruz” dedi. Darıca İlçe Müftüsü Zeynel Abidin Çınar’ın yaptığı duanın ardından protokol butona basarak ilk harcı döktü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL