Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Hem çevreye hem de ekonomiye katkı | Kocaelide Bugün

Hem çevreye hem de ekonomiye katkı

İzmit Belediyesi Milli Servete Sahip Çıkıyor  Hurda Çöp Konteynerlerini Geri Kazandırıyor Üretim ve tasarrufu öncelik olarak belirleyen İzmit Belediyesi zarar görmüş ya da hurda olarak ayrılan çöp konteynerlerini tamir ederek..

Hem çevreye hem de ekonomiye katkı
İzmit Belediyesi Milli Servete Sahip Çıkıyor 
Hurda Çöp Konteynerlerini Geri Kazandırıyor
Üretim ve tasarrufu öncelik olarak belirleyen İzmit Belediyesi zarar görmüş ya da hurda olarak ayrılan çöp konteynerlerini tamir ederek sağlam hale getirdikten sonra tekrar kullanıma sunuyor
Geri dönüşüme ve tasarrufa büyük önem veren İzmit Belediyesi, mevsim şartları ve zaman içerisinde oluşan yıpranmalar sonucu hurda olarak ayrılan çöp konteynerlerini sağlam hale getirerek tekrar kullanıma sunuyor. Kentin her bir noktasında bulunan plastik ve metal çöp konteynerlerinin bakım, onarım, boyama ve yenileme işlemlerini kendi öz kaynaklarıyla gerçekleştirerek tasarruf elde eden İzmit Belediyesi, aynı zamanda geri dönüşüme katkı sağlıyor.
ÇÖP KONTEYNERLERİNDEN YÜZDE 85 TASARRUF
Yenisini satın almak yerine belediyenin kendi öz kaynaklarını kullanarak konteynerleri tamiriyle yüzde 85 oranında tasarruf eden İzmit Belediyesi, tasarruf anlayışını tüm çalışmalarına entegre ediyor. Halkın taleplerine hızlıca yanıt veren İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, eskiyen parçaların yerine yeni parça montajı ve boyama işlemleri yaparak çöp konteynerlerini yenilemeyi sürdürüyor. Geri dönüştürülen konteynerleri vatandaşın kullanımına sunun İzmit Belediyesi hem çevreye hem de ekonomiye katkı sağladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL