Hem esnafın hem de yolcuların sağlığını korumak adına

İzmit’te 500’e yakın taksi ikinci kez dezenfekte edildi   Koronavirüs süreci boyunca kent esnafının her daim yanında olmaya devam eden İzmit Belediyesi, İzmit’te hizmet veren 500’e yakın ticari taksiyi ikinci..

Hem esnafın hem de yolcuların sağlığını korumak adına

İzmit’te 500’e yakın taksi ikinci kez dezenfekte edildi

 

Koronavirüs süreci boyunca kent esnafının her daim yanında olmaya devam eden İzmit Belediyesi, İzmit’te hizmet veren 500’e yakın ticari taksiyi ikinci kez dezenfekte etti.

 

Koronavirüs süreci boyunca kent esnafının her ihtiyacında yanında olan İzmit Belediyesi son olarak İzmit’te hizmet veren 500’e yakın taksiyi ikinci kez dezenfekte ederek sağlık koşullarına uygun hale getirdi. Doğukışla Kapalı Pazar Alanı’nda kurulan dezenfektasyon merkezine getirilen ticari taksiler hem esnafın sağlığını hem de yolcuların sağlığını korumak adına büyük bir titizlikle dezenfekte edildi.

 

Başkan Hürriyet’e Teşekkür

 

Araçlarını ücretsiz olarak dezenfekte ettirmeye gelen taksici esnafı ise, “İzmit Belediyesine ve Başkan Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerimizi sunarız. Belirli aralıklarla gerçekleşen dezenfekte işlemleriyle birlikte hem bizim hem de yolcularımızın sağlığı oldukça güvende” diyerek duygularını paylaştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL