Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
‘Hem umut hem de destek olacak’ | Kocaelide Bugün

‘Hem umut hem de destek olacak’

Alzheimer Yaşam Evi umut olmaya geliyor  İzmit Belediyesinin Alzheimer hastalarını sosyal, ruhsal ve bedensel açıdan desteklemek amacıyla kısa süre sonra hizmete açacağı Alzheimer Yaşam Evi hasta ve yakınlarına umut olacak  İzmit..

‘Hem umut hem de destek olacak’

Alzheimer Yaşam Evi umut olmaya geliyor 

İzmit Belediyesinin Alzheimer hastalarını sosyal, ruhsal ve bedensel açıdan desteklemek amacıyla kısa süre sonra hizmete açacağı Alzheimer Yaşam Evi hasta ve yakınlarına umut olacak 

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’te yaşayan büyüklerimizin yaşam standartlarını yükseltecek bir projeyi daha hayat geçiriyor. Malta Mahallesi’nde yapımı büyük ölçüde tamamlanan Alzheimer Yaşam Evi faaliyete geçmesiyle birlikte İzmit’teki Alzheimer hastalarına ve ailelerine hem umut hem de destek olacak.

 AKTİVİTE ALANLARI BULUNUYOR

Gün içerisinde 16 kişinin faydalanabileceği Alzheimer Yaşam Evi’nde yaşlıların yaşam kalitesini arttırmaya yönelik aktivite alanları bulunacak. Alzheimer Yaşam Evi’nde zihinsel egzersiz odası, spor alanı, müzik-resim gibi sanatsal aktivite alanlarının yanı sıra meyve ve sebze ekebilecekleri hobi bahçesi de yer alacak.

SAĞLIK KURULUŞLARIYLA İŞBİRLİĞİ

Alzheimer Yaşam Evi’nde sosyal hizmet uzmanı, hemşire ve yaşlı bakım teknikeri, hastalığın etkilerini azaltmak için yaşlılara destek verecek. Faaliyete geçtikten sonra Kocaeli Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Anabilim Dalı başta olmak üzere sağlık kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde olacak Alzheimer Yaşam Evi hizmet kalitesini geliştirecek.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL