“Hemşehri derneklerini çok önemsiyoruz”

Hürriyet, Taşköprülüler Derneği’ni ziyaret etti İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 28 Haziran Mahallesi’ndeki İzmit Taşköprülüler Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı İmran Çetin ve Mahalleliyle bir araya geldi İzmit..

“Hemşehri derneklerini çok önemsiyoruz”

Hürriyet, Taşköprülüler Derneği’ni ziyaret etti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 28 Haziran Mahallesi’ndeki İzmit Taşköprülüler Derneği’ni ziyaret ederek Dernek Başkanı İmran Çetin ve Mahalleliyle bir araya geldi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Taşköprüler Derneği Başkanı İmran Çetin ve dernek yönetimiyle bir araya geldi. 28 Haziran Mahallesindeki Taşköprülüler Derneği Lokali’nde gerçekleşen buluşmada Başkan Hürriyet’e, İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol eşlik etti.

DERNEKLERİ ÖNEMSİYORUZ

Dernek yönetimi ve mahalleli tarafından oldukça sıcak karşılanan Başkan Hürriyet, vatandaşlarla sohbet ederek talepleri dinledi. Kocaeli’deki hemşehri derneklerini çok önemsediklerini belirten Başkan Hürriyet, derneklerle daha fazla iletişim içinde olarak sorunlara anında çözüm üretmek adına Dernek Masası kurma çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Hürriyet, İzmit Taşköprüler Derneği’nin de derneklere yönelik yapılacak çalışmaların içerisinde olacağının altını çizdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL