“Hepimiz kırgınlıklarımızı unutmalıyız”

Hürriyet, Miraç Kandilini kutladı İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Miraç Kandili sebebiyle yayınladığı mesajla, vatandaşlarımızın kandilini kutladı   Başkan Hürriyet mesajında, “İçerisinde bulunduğumuz ve virüs salgını nedeniyle hepimiz..

“Hepimiz kırgınlıklarımızı unutmalıyız”

Hürriyet, Miraç Kandilini kutladı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Miraç Kandili sebebiyle yayınladığı mesajla, vatandaşlarımızın kandilini kutladı

 

Başkan Hürriyet mesajında, “İçerisinde bulunduğumuz ve virüs salgını nedeniyle hepimiz için önemli bir sınav olan mübarek üç aylarda, Regaib Kandilinin ardından bugün birçok rahmet ve bereketi barındıran Miraç Kandiline erişme mutluluğunu yaşıyoruz. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)’in şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku olan Miraç; insanların kurtuluşuna vesile olan, merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek bir gecedir. Bu mübarek günün ışığında yaşamımızı yeniden değerlendirmeli, ruhumuzu karartan kötü duygu ve düşüncelerden arınmalıyız.

Hepimiz kırgınlıklarımızı unutmalı, herkesin elimizden geldiği kadar gönlünü almaya çalışmalıyız.

Tüm dünya ile birlikte ülkemiz ve şehrimizin de koronavirüs salgınına karşı büyük bir mücadele verdiği şu günlerde, hemşerilerimizin ve İslâm Âleminin Miraç Kandili’ni kutluyor, kandilin sağlık, bereket, birlik ve beraberliğe vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL