“Her çocuğun ilk kahramanı babasıdır”

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’dan Babalar Günü Mesajı   “Her çocuğun ilk kahramanı babasıdır… Hayatımızın her anında yanımızda olan, dağ misali arkamızda durarak bize güç katan, özveriyle çalışan, yaşamın anlamını..

“Her çocuğun ilk kahramanı babasıdır”

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’dan Babalar Günü Mesajı

 

“Her çocuğun ilk kahramanı babasıdır… Hayatımızın her anında yanımızda olan, dağ misali arkamızda durarak bize güç katan, özveriyle çalışan, yaşamın anlamını ve tüm güzelliklerini gösteren, babalarımızın önemini kalpten biliyoruz.

Geleceğimiz için gece-gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan, zorluklara göğüs geren, gölgelerine sığındığımız, soluklandığımız babalarımızın önemini kelimelerle anlatmak mümkün değildir.

Bu yıl Dünya da ve Ülkemizde yaşanan Korona salgını maalesef birçok ailenin acılar yaşamasına neden olmuştur. Özellikle vatandaşlarımızın sağlığı için kendi hayatlarını hiçe sayarak bu salgınla mücadele ederken hayatını kaybeden Bilim İnsanları, Doktorlarımız dahası tüm sağlık çalışanlarımıza Allahtan rahmet ve bu günde Babasız kalmış evlatlarına başsağlığı diliyorum.

Babalar Günü’nde, çocukların ve babaların gözlerinde hüzün ve gözyaşının olmadığı, herkesin insanca bir yaşam sürdürebildiği, emeğinin karşılığını alabildiği bir ülke özlemiyle her zaman yüreğimizde hissettiğimiz babalarımıza şükranlarımı sunuyor, babasını yitirmiş evlatlara ve evlatlarını yitirmiş babalara sabır diliyorum.”

 

                                                                                                                                                                                                                                           

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL