Her Kademede Kadın Yönetici

Kocaeli’nin kadın muhtarlarından Hürriyet’e 8 Mart ziyareti  Kocaeli’nin birçok noktasında mahalle muhtarlığı görevini yapan kadınlar 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret..

Her Kademede Kadın Yönetici

Kocaeli’nin kadın muhtarlarından Hürriyet’e 8 Mart ziyareti 

Kocaeli’nin birçok noktasında mahalle muhtarlığı görevini yapan kadınlar 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret etti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü vesilesiyle ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, Gölcük Şehitler Mahalle Muhtarı Sevim Kanat, Değirmendere Topçular Mahalle Muhtarı Rabia Şentürk, Gölcük Kavaklı Mahalle Muhtarı Müzeher Değer, Ulaşlı Yavuz Sultan Selim Mahalle Muhtarı Eda Yetkin, Alikahya Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Fatma Keskin, Şirintepe Mahalle Muhtarı Nilgün Düzen, Topçular Mahalle Muhtarı Naz Hanım Yazar ve Karabaş Mahallesi eski Muhtarı Nebiye Malçok İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret ederek 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

 HER KADEMEDE KADIN YÖNETİCİ 

Ziyaretleri dolayısıyla memnuniyetini ifade eden Başkan Hürriyet, “Toplumun her kesiminde kadın yöneticilerin varlığı çok kıymetli. Tabii ki ilk elden insanların başvurduğu muhtarlarımız daha da kıymetli. Kadın muhtar sayılarının giderek artıyor olması çok sevindirici ama bu sayı yetmez. Sayınızın daha da artması lazım. Her kademede, siyasette, istihdam alanında daha çok kadın yönetici olması aslında biz kadınların sorumluluğu. O yüzden daha çok kadına imkan yaratmak gerekiyor. Hep birlikte bunu başaracağız” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL