Her şehit adına bir fidan

15 Temmuz şehitleri fidanda yaşayacak Çayırova Belediyesi, 15 Temmuz’da şehit olan 251 kahramanın isimlerini fidanda yaşatacak. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin katılımı ile Akse Mahallesi Kuştepe mesire alanında düzenlenen fidan..

Her şehit adına bir fidan

15 Temmuz şehitleri fidanda yaşayacak

Çayırova Belediyesi, 15 Temmuz’da şehit olan 251 kahramanın isimlerini fidanda yaşatacak. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin katılımı ile Akse Mahallesi Kuştepe mesire alanında düzenlenen fidan dikim töreninde hazır bulunan çocuklar, 251 şehidin adının verildiği çam fidanlarını toprakla buluşturdu.

15 Temmuz’u unutmamak, çocuklara vatan, bayrak, millet ile doğa sevgisini küçük yaşlarda öğretmek amacı ile düzenlenen programa Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ile bilgi evlerinde okuyan çocuklar katıldı. 251 fidanın 15 Temmuz şehitleri adına toprak buluştuğu fidan dikim töreninde Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, çocuklarla birlikte 15 Temmuz’un seyrini değiştiren kahraman Ömer Halisdemir adına fidan dikti.

Her şehit adına çocukların bir fidan diktiği programla ilgili açıklama yapan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, 15 Temmuz’da toprağa düşen 251 şehidimizin ismini fidanda yaşatmak ve yavrularımızı bu bilinçle yetiştirmek için burada olduklarını ifade ederek, “ Bizim tarihimiz kahramanlıklarla dolu. Milletimiz 15 Temmuz’da destan yazdı. Milletin kazandığı zaferin üçüncü yılında 15 Temmuz’da toprağa düşen aziz şehitlerimizin isimlerini yaşatmak ve çocuklarımıza küçük yaşlarda bu bilinci aşılamak için bu programı düzenledik. Cumhurbaşkanımızın da önemsediği gibi doğamızı daha da güzelleştireceğiz. Şehitlerimizin isimleri fidanda yaşayacak. 15 Temmuz’u unutmayacağız ve unutturmayacağız. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL