Hereke’de Muhteşem Kimya Şenliği

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2 gün süreyle gerçekleştirilen Kimya Şenliği muhteşem anlara sahne oldu. Kimya Teknolojisi Alanı öğrencilerinin 2.dönem ürettikleri ürünlerin de sergilendiği şenlik okulun Kimya..

Hereke’de Muhteşem Kimya Şenliği

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 2 gün süreyle gerçekleştirilen Kimya Şenliği muhteşem anlara sahne oldu.

Kimya Teknolojisi Alanı öğrencilerinin 2.dönem ürettikleri ürünlerin de sergilendiği şenlik okulun Kimya bölümünde gerçekleştirildi. Öğrenciler sergi süresince yapımını gerçekleştirdikleri ürünler hakkında ziyaretçilere bilgi verdiler.

Bulaşık deterjanı, sıvı ve katı sabun, bulaşık makinesi tableti, kristal takı ve dekorasyon ürünleri, kolonya, tentürdiyot, iç cephe boyası, mum gibi ürünleri sergileyen öğrenciler ziyaretçilerden tam not aldılar.

Kimya Teknolojisi Alan Şefi Muzaffer Oğuz; “Öğrencilerimizin itinayla yapmış oldukları ürünleri yıl sonunun yaklaşması nedeniyle sergilemeyi uygun gördük. Güzel bir etkinlik oldu. Öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sergiyi gezerek çok başarılı bulduğunu ifade eden Okul Müdürü Mehmet Oğuzhan Erdem; “Böylesine güzel çalışmalar yapılıyor olması bizleri çok memnun etti. Katkı sağlayan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

dav
dav

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL