‘Herkese gülümseyerek geçireceği bir bayram dilerim’

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.  Bayramların birlik, beraberlik duygularının en üst seviyede yaşandığı gün olduğunu belirten Başkan Hürriyet, “Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, küskünlerin barıştığı,..

‘Herkese gülümseyerek geçireceği bir bayram dilerim’

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı. 

Bayramların birlik, beraberlik duygularının en üst seviyede yaşandığı gün olduğunu belirten Başkan Hürriyet, “Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, küskünlerin barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı ve dayanışmanın doruklara ulaştığı günlerdir. Milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı toplumumuzda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Biz İzmit Belediyesi olarak gerek bayram öncesi yapmış olduğumuz hizmetlerle,  gerekse bayram süresince yürüteceğimiz çalışmalarla bayramızı en güzel en huzurlu şekilde geçirebilmeniz için halkımızın yanında olacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta İzmit’imiz olmak üzere tüm İslam Âleminin Kurban Bayramını kutlar,  herkese gülümseyerek geçireceği bir bayram dilerim” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL