“Herkesin derdi geçim iktidarın seçim”

Saadet Kocaeli Divan Toplantısında Buluştu Saadet Partisi Kocaeli İl Divan Toplantısı  Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi. Toplantıya  Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar , Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu,..

“Herkesin derdi geçim iktidarın seçim”

Saadet Kocaeli Divan Toplantısında Buluştu

Saadet Partisi Kocaeli İl Divan Toplantısı  Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirdi.

Toplantıya  Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar , Kocaeli İl Başkanı Zafer Mutlu, Kocaeli Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, meclis üyeleri, ilçe başkanları ve partililer katılım sağladı.

Zafer Mutlu Milletin Tek Derdi Geçim !

Ülkenin tek gündemi var o da geçim sıkıntısı. Bu geçim sıkıntısı artık iktidarın bütün oyunlarını bozar hale geldi. Bir yumurtanın 3 liraya bir litre sütün 20 liraya, artık fiyatları duyduğumuzda 5500 lira asgari ücretle çalışan bir ailenin hadi iki kişinin çalıştığını düşünelim 11 bin lirayla nasıl geçineceğini düşünün. Ev kirasının 3 bin lira olduğu yerde istediğiniz kadar milleti kutuplaştırmaya çalışın, gündemi saptırmaya çalışın artık bu para etmiyor. Çünkü artık yolun sonuna gelinmiştir.

 ‘Gençler ahlaki ve ekonomik sebeplerle camileri boşaltıyorlar’

İzmit’e sembol camii gündeme getiriyor. ‘Eve lazım olan camiye haram’ denir. Bu milletin işe ihtiyacı var, rahat ettirilmeye ihtiyacı var. Bugün camilerimiz bize yeterlidir. Gençler ahlaki ve ekonomik sebeplerle camileri boşaltıyorlar, dolayısıyla insanlara ekonomik olarak atmamız gereken adımları atmalıyız. Biz daha önceden de fikirlerimizi ifade ettik. Sahilimizde ihtiyaç dahilinde  taştan veya ahşap bir mescid yapılmasını destekleriz. Yıllarca ülkenin kaynaklarını betona gömdünüz. Çocuklarımızı torunlarımızı borçlandıracak hamleler yaptınız. Devasa rakamlar betonlara gömüldü ancak istihdam sayısı azaldı.

Bu yolu hep birlikte açacağız.

Biz bunu 6 ay yaptık bize yılı doldurmadan hayatı kolaylaştıracak adımlar attık. Herkes rahat etti. Dev bütçeler yapıldı. Coğrafyamız bölgesel iş birlikleriyle hayata geçirildi. Bunları tekrar yapmak için Saadet Partisinin iktidarına en azından iktidar ortaklığına ihtiyacımız var. Dolayısıyla işimizi aksatamayız, ilçelerimizi ayağa kaldırmak mecburiyetindeyiz. Her gün bir üye iki üye gerçekleştirmek zorundayız. İşte fırsat AK Parti gidiyor daha neyi bekliyoruz? İnşallah iktidara gidecek yolu hep birlikte açacağız.”

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Sunar ‘ Şair diyor ya her şey biz yaşarken oldu.’

Bu memleketin öyle büyük çözülmezleri var ki bunu dert edinebilecek yer burası, kadro burası. Bizim bu coğrafyaya sorumluluklarımız söz konusu baktığımız yer kanıyor. Allah rızası için şair diyor ya her şey biz yaşarken oldu. Öyle büyük acıları bize maruz gördüler ki kanamayan hiçbir yerimizi bırakmadılar. Yüreğimizi kanatmak için gözlerimizi yaşartmak için ellerinden gelen ne varsa artlarına koymadılar ve 20 yıldır sözde bizden olan birileri bunu rahat yapmak adına hepimizi görevlendirdiler.

Herkes derdi geçim iktidarın seçim

Türkiye bölgeye göre çok mu iyi? Hayır. 600 bin üzerinde insanı yurtdışına kaçmak zorunda kaldığı bir ülke haline geldi. Türkiye maalesef bile bile bu hale getirildi. İl Başkanımız memleketin halini izah etti. Herkes geçim diyor bu insanlar yatıyor kalkıyor seçim diyor. Ne seçimi be? Seçime daha bir yıl var. Memleketin gerçek meselelerini örtmek adına her şeyi yapıyorlar.

Dengeleri Saadet Partisi Değiştirdi

Reisi Cumhur meydanlara çıktı baktı pabuç pahalı, baktı makam elden gidiyor. Adam dedi ki baktı bu öyle kolay olmayacak. Hem meclisi kaybediyor hem cumhurbaşkanlığını kaybediyor. Bu kaybetmesini bugünkü tablonun en önemli divanı sizlersiniz. Saadet Partisinin masadaki varlığı. Saadet Partisinin 4-5 yılda Türkiye’ye, siyasete dokunuşu dengeleri değiştirdi. Allah’ın izniyle devam edeceğiz. Memleket adına işler kötüye gidiyor. İşler kötüye gittiği için üstümüze düşeni yapmak mükellefindeyiz. Emin olun Erbakan hocamızın ayakları titriyor. 6 milyonun üzerinde genç ilk defa oy kullanacak, ilk defa sandık başına gidecekler.

6’lı Masa Sağlam Adımlarla İlerliyor

2022’nin başından sayın genel başkanlar ve kurmayları  düzenli bir şekilde bir araya geliyor. Medyanın çatırdıyor söylemlerine itibar etmeyin. Çatırdayan bir şey yok. Çatırdaması onların isteği. Genel başkanlar biz iktidara gelmek için ne yapmalı, nasıl yol yürüyeceğiz ele aldığımız hususlar nedir onları konuşuyor. Müsterih olalım Allahın izniyle saadet Partisi 20 yılın neticesinde mecliste bulunma ve hükümet ortağı olma durumunda şu an.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL