Genel Güncel Manşetler

“HİÇ KİMSE BULANIK SUDA BALIK AVLAMASIN !”

Darıca Belediyesi tarafından “HİÇ KİMSE BULANIK SUDA BALIK AVLAMASIN !” başlıklı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: Bazı basın yayın kuruluşlarında “Şükrü Karabacak Fetö”den İfadeye Çağrıldı” yönünde çıkan haberler çarpıtılarak..

“HİÇ KİMSE BULANIK SUDA BALIK AVLAMASIN !”

Darıca Belediyesi tarafından “HİÇ KİMSE BULANIK SUDA BALIK AVLAMASIN !” başlıklı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bazı basın yayın kuruluşlarında “Şükrü Karabacak Fetö”den İfadeye Çağrıldı” yönünde çıkan haberler çarpıtılarak kamuoyuna sunulmaya çalışılmıştır.

Birileri, kendi ayıplarını örtbas etmek almacı ile sipariş haberler yaptırmak sureti ile kendini kurtarma derdine düşmüştür.

Darıca Belediye Başkanı Sayın Şükrü Karabacak, 2004 yılından beri Darıca halkına hizmet etmenin haklı gururunu ve mutluluğunu yaşamaktadır. Ak Parti’nin kuruluşundan beri hizmet etme sevdası ile yola çıkan Sayın Karabacak, dimdik ayaktadır ve  hiç kimseye verilemeyecek bir hesabı da yoktur. Kirli ve çamurlu zihniyetin temsilcileri tarafından yalan yanlış haberlerle karalama kampanyası başlatan bu kişilerle hukuk önünde de her şekilde hesaplaşılacaktır.

Müvekkilim Sayın Karabacak”ın Gebze Adliyesi’ne  01,06,2017 tarihinde gittiği doğrudur. Ancak, gidiş nedeni kamuoyunda yansıtılmaya çalışıldığı gibi değildir, çok farklıdır. 15 Temmuz ihanet şebekelerinin yüce Türk milletine yönelik yaptığı kalkışma sonrasında milletten yediği şamar ile kendisine gelemeyen bir kısım kişiler, bu kez de kendilerini aklamanın peşine düşmüşlerdir. Ancak, her şey ortadadır. Devletimiz ve ilgili organları, bu ihanet çetesine mensup kişilerin tespiti amacı ile her kurum gibi Darıca Belediye Başkanlığına da gerekli inceleme ve araştırma yapma talimatı vermiş, gerekli yasal işlemlerin yapılmasını istemiştir. Müvekkilim de Darıca Belediye Başkanı olarak bu konuda kurulan soruşturma komisyonları marifeti ile gerekli inceleme ve araştırmaları yaptırmış ve değerlendirme raporlarını ilgili makamlara da iletmiştir. Darıca Belediyesi yargılama makamı değildir, ancak hakkaniyete, adalete ve vicdana uygun tespitleri yapmak zorunda olan bir kurumdur.   Bu tespitlerden rahatsız olan bir kısım kişiler, kendilerini aklamak adına çamur siyaseti yapmaya çalışmışlar, bu soruşturmayı sulandırmak, kadük bırakmak adına olayı kişiselleştirme gayreti içine girmişlerdir. Darıca Belediye Başkanlığı olarak, ilgili komisyon tarafından yapılan değerlendirmeler aynen Valilik  Makamına iletilmiş, Valilik Makamının talebi üzerine de Cumhuriyet Savcılık Makamı harekete geçmiştir. Valilik Makamına sunulan rapor hakkında da Darıca Belediye Başkanlığı olarak sözlü beyanda bulunulması istenmiştir.

“Hiç kimse bulanık suda balık avlamasın.”, “ Karanlıkta  göz kırpmasın.”

Görünen o ki, Gebze Cumhuriyet Başsavcılığının Valilik Makamına sunulan dosyalarla ilgili bilgi istemesi, birileri tarafından tamamen çarpıtılmış, adeta “ Yavuz hırsız ev sahibini bastırır.” misali gerçek dışı ve kamuoyunu yanıltıcı haberler yapılmıştır.

“Fetöcü olmayanları neden işten çıkardın ?” yönündeki haber, tamamen kasıtlı ve şahsileştirilmiş, hedef şaşırtmaya yönelik  bir haberdir. Böyle bir haberin  kamuoyu nezdinde hiçbir inandırıcılığı da yoktur. Bahsedilen kişiler ile ilgili işlemler İçişleri Bakanlığının 23.07.2016 tarihli ve 29779 sayılı Resmi Gazete ile yayınlanan 667 sayılı KHK hükümlerine göre yapılmış olup; 22.11.2016 tarih ve 29896 Resmi Gazete ile yayınlanan 677 sayılı KHK ile ihraçlarına karar verilmiştir.

Darıca Belediye Başkanı Sayın Şükrü Karabacak’ın alnı aktır ve hiç kimseye verilmeyecek bir hesabı da yoktur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Av. Yusuf KORKUSUZ

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL