“Hizmet Değil! İşkence ve Çile Üretiyorlar”

Yap-Boz-Geciktir, İsrafa Dönüştür Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz Dilovası’nda bir türlü bitmeyen yol ve altyapı çalışmalarına tepki gösterdi. Başkan Oğuz, Dilovası Belediyesi’nin basit kaldırım çalışmalarını bile eline..

“Hizmet Değil! İşkence ve Çile Üretiyorlar”

Yap-Boz-Geciktir, İsrafa Dönüştür

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan Oğuz Dilovası’nda bir türlü bitmeyen yol ve altyapı çalışmalarına tepki gösterdi. Başkan Oğuz, Dilovası Belediyesi’nin basit kaldırım çalışmalarını bile eline yüzüne bulaştırdığını ifade ederek son dönemlerin en sıkıntılı süreci olarak değerlendirdi.

HİZMET DEĞİL! İŞKENCE VE ÇİLE ÜRETİYORLAR

Oğuz açıklamalarında şunları kaydetti; Dilovası ilçemiz Marmara Bölgesi’nin en cazip ve en değerli ilçelerinden birisi olmasına rağmen maalesef yerel yönetim ve yerel yöneticilerin beceriksizliğine kurban ediliyor. En basit noktada bir yol yapım çalışmasını dahi eline yüzüne bulaştırıyorlar. Yaklaşık 6 aydır başlayan yol yapım çalışmaları halen daha bitmedi. Vatandaş patika sokak ve caddelerde yürümekten bıktık artık. Dilovalı hemşerilerimiz aracıyla yollardan geçerken adeta Survivor parkurlarına benzeyen engellerden, çukurlardan geçmek zorunda kalıyor. Dilovası Belediyesi’nin ilgili birimleri Yap-Boz-Geciktir mantığıyla icraatlarına devam ediyor. Hizmet değil, işkence ve çile üretiyorlar. Hani Dilovası yükselen bir şehirdi. Sizlerin bu acemiliği ilçemizi yükseltmek yerine adeta yerin dibine batırıyor. Dışarıdan misafir getirmeye utanır hale geldik.

DİLOVASI HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK

Kısa bir süre önce yapılmış ve daha yıllarca kullanılabilecek kaldırımlardan ne istediniz. Asfaltlı sokakları neden bir daha asfaltlıyorsunuz. Belediye başkanımız Sayın Hamza Şayir’in bu sözlerimize istinaden arkamızdan “muhalefet iş yapmamızı, size hizmet getirmemiz istemiyor” sözlerini duyar gibiyiz. Başkanımız şunu bilsinki İlçe halkımız hizmetin en iyisine, en güzeline ve tabiki en kalitesine layıktır. Fakat belediyenin hizmetleri adeta işkenceye döndü. Esnaf ve halk mağdur ediliyor. Maalesef hizmetler önceliğine ve bir program çerçevesinde yürütülmüyor. Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanının tasarruf genelgesini ne çabuk da unuttu. Bunca ekonomik kriz içinde Dilovası Belediyesi’nin plansız ve programsız, Show’a dönük hizmetleri maalesef abesle iştigal durumuna aldı.

İKTİDAR NİMETİ İSRAFA DÖÜŞÜYOR

Halkın tepkisinden dolayı asfaltlama çalışmalarına kısa bir süre önce başlandığını görüyoruz. Fakat bunda da ciddi anlamda israfa kaçıyorlar. Asfalta ihtiyacı olmayan sokaklara asfalt serimi yapılıyor. Ana arterler yapboz tahtasına döndü. Güzelim kaldırımlar sökülüp yeniden yapılıyor, İktidar nimetlerinin israfa dönüştürülmesini doğru buluyoruz, yazıktır günahtır.

Bizler Yeniden Refah Partisi Dilovası ilçe başkanlığı olarak ilçemizde yapıcı-onarıcı muhalefet anlayışıyla bu yol çalışmalarının daha dikkatli ve hızlı yapılması noktasında yetkililere çağrıda bulunuyoruz. Asla çamur at izi kalsın muhalefeti yapmıyoruz. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın siyasete nezafet ve zarafet getirme anlayışıyla ilçemizde bu vizyonla hareket ediyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL