Höbek’ten Dilovas’ında hemşerileri ziyareti

Kocaeli AK Parti 8. sıradan Milletvekili adayı Dr. Hakan Höbek, Dilovası AK Parti SKM programları kapsamında iftar sonrası hemşerilerine ev ziyareti gerçekleştirdi. Yapılan ziyarette kendini kısaca tanıtan Höbek ” biz..

Höbek’ten Dilovas’ında hemşerileri ziyareti

Kocaeli AK Parti 8. sıradan Milletvekili adayı Dr. Hakan Höbek, Dilovası AK Parti SKM programları kapsamında iftar sonrası hemşerilerine ev ziyareti gerçekleştirdi.

Yapılan ziyarette kendini kısaca tanıtan Höbek ” biz birbirimizi tanıyoruz ama yinede kendimi kısaca tanıtayım” dedi.

Höbek “hemşehriniz olan bir ilçe başkanınız sizi Dilovası’nda temsil ediyor, bir abiniz ve kardeşiniz de Ankara’da temsil etsin istemez misiniz?” sorusuna hemşehrileri bir ağızdan “tabi ki isteriz” diyerek 24 haziran seçimlerinde destek vereceklerini beyan etmişlerdir.

Ayrıca programı organize eden Dilovası AK Parti ilçe SKM yanında ilçe başkanı Osman Akbulut ve Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ da program boyunca Höbek’i yalnız bırakmadı.

Program sonunda hemşehrileri ile hatıra fotoğrafı çektiren Höbek ” Bu resmi vekil olduktan sonra Ankara’da ki ofisime asacağım ve orda da bu resmin aynısını çekileceğiz” sözünü vererek iyi akşamlar diyerek başka bir program için yola çıktı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL