“Hokkabazlığın Lüzumu Yok”

Çayırova’da Muhtarlarla bir araya gelen Saadet Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, Cumhur İttifakı’nın hokkabazlık yaptığını belirterek, yalanı gerçek gibi gösterdiklerini ve bunu insanlara böyle aktardıklarını söyledi. Aydın düzenlenen..

“Hokkabazlığın Lüzumu Yok”

Çayırova’da Muhtarlarla bir araya gelen Saadet Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Birol Aydın, Cumhur İttifakı’nın hokkabazlık yaptığını belirterek, yalanı gerçek gibi gösterdiklerini ve bunu insanlara böyle aktardıklarını söyledi.

Aydın düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, “Neden hokkabazlık yapıyorsunuz diyoruz. Hokkabaz kime denir. Cumhur İttifakına denir. Yalanı gerçek gibi gösterenlere hokkabaz denir. İnsanlar kendilerini aldatmasınlar. Hokkabazlığın lüzumu yok. Biz bunlara boşuna mı hokkabaz diyoruz. Aynaya bakıp kendileriyle yüzleşmeleri gerekiyor. Ama bakamıyorlar.”

“Biz burada az dindar, çok dindar. Sağcı, solcu ayrımı yapmıyoruz. İnsanları birleştirici bir siyaset uygulamaya çalışıyoruz. Biz hiçbir siyasi partiyle ittifak içinde de olmadık. Tek başımıza seçime giriyoruz. Bunu herkes biliyor ama yine de malum çevreler bunu farklı bir algı ile insanlara empoze ediyorlar.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL