Genel Güncel Manşetler Politika Surmanset

HÜDA PAR Kocaeli Adaylarını tanıttı.

HÜDA PAR, ‘Kocaeli milletvekili aday tanıtım toplantısı’ düzenledi. 24 Haziran seçimlerine 81 ilde girecek olan HÜDA PAR, Kocaeli milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenledi. HÜDA PAR İl Teşkilat binasında düzenlenen iftar programının..

HÜDA PAR Kocaeli Adaylarını tanıttı.

HÜDA PAR, ‘Kocaeli milletvekili aday tanıtım toplantısı’ düzenledi.

24 Haziran seçimlerine 81 ilde girecek olan HÜDA PAR, Kocaeli milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenledi.

HÜDA PAR İl Teşkilat binasında düzenlenen iftar programının ardından ikinci sıra adayı Davut Taştekin, açıklamalarda bulundu.

‘’Barajları Yıkan HÜDA PAR’’

HÜDA PAR’ın Türkiye için bir fırsat olduğuna dikkat çeken Taştekin sözlerine şöyle devam etti:

“HÜDA PAR’’ kadroları Türkiye halkları için bir fırsattır. İnşallah HÜDA PAR  kadroları Türkiye siyasetine yeni bir anlam katacak. HÜDA PAR, kadrolarına baktığımızda toplumun her kademesinden adaylarla yola cıktı, işçi, esnaf, memur ve öğrenci toplumun her kademesine kucak açan bir partiyiz. HÜDA PAR olarak biz Türkiye’nin 81 vilayetinde tek başımıza kendi partimizin logosuyla azimli, kararlı ve iddialı bir şekilde seçime gidiyoruz. Tüm barajları yıkmak için yola çıktık ve Allah’ın izniyle 25 Haziran sabahı HÜDA PAR, Türkiye’de sürpriz yapacaktır. Türkiye halkı seçim sonuçlarında sürprizlerle karşılaşacaktır. HÜDA PAR kadroları genç, dinamik ve kararlı bir şekilde Türkiye’nin 4 bir tarafında seçim kampanyasını sürdürmektedir. İnşallah bu kararlılık ve azim neticesinde HÜDA PAR, kadroları mecliste temsil edileceklerdir.”

“HÜDA PAR her hâlükârda seçimden başarıyla çıkacaktır”

“Altını çizerek söylüyorum; bu seçime iki parti girmektedir. Bu seçime HÜDA PAR ve diğer siyasi partiler katılıyor.” diyen TAŞTEKİN sözlerine şöyle devam etti:

“Bundan dolayı da HÜDA PAR’ın başarısını şimdiden ilan ediyorum. Allah’ın izniyle HÜDA PAR her hâlükârda bu seçimden başarıyla çıkacaktır. Başta partimizin diğer adayları olan tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Adaylığımızın Kocaeli’ye, bölgemize, ülkemize,dünya’ya ve tüm İslam âlemine hayırlı olmasını şanı yüce Allah’tan temenni ediyorum.Programımıza iştiraklerinden dolayı basın mensublarına teşekkür ediyorum. Adaylığımızın tanıtım programında emeği geçen arkadaşlara ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz.

HÜDA PAR KOCAELİ MİLLETVEKİLİ ADAYLARI:

  1. Abdurrahman Cens

1972 batman doğumlu Mustazaflar Cemiyeti Genel Başkanlığı yapmış, Üniversite mezunu inşaat teknikeri aynı zamanda HÜDA PAR’ın kurucu üyelerinden ve AR-GE’den sorumlu HÜDA PAR Genel Başkan yardımcısıdır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

  1. Davut TAŞTEKİN

1969 Muş doğumlu Muş imam Hatip Lisesinden mezunu, Doğu ve Güneydoğuda Medrese eğitimini almıştır. 28 şubatta büyük mağduriyetler yaşamıştır, 2008 Yılında Umut der derneğinin kuruculuk  ve Başkan yardımcılığını yapmıştır, 2012’de HÜDA PAR’ın kurucu üyeliğini ve 6 yıldır Kocaeli İl Başkanlığını yapmaktadır ve halen Gıda toptancılığı yapıp ilimizin sayılı esnaflarındandır aynı zamanda Haksiyad’ın Türkiye genelinde Gıda sektör başkanlığı yapmaktadır evli ve 7 çocuk babasıdır.

  1. Ahmet POLAT

1960 Ağrı doğumlu Ağrı İmam Hatip lisesinden mezunudur, 28 şubatta büyük mağduriyetler yaşamıştı, 6 yıldır HÜDA PAR Kocaeli/Kartepe ilçe Başkanlığı yapmaktadır, Restorant işletmeciliği yapmaktadır, evli ve 6 çocuk babasıdır.

  1. İzzet KAZAK

1975 Van doğumlu Üniversite Mezunu 2008 yılında Umutder’in kurucu üyeliği ve Genel başkanlık görevini halen sürdürmektedir, 28 şubatta büyük mağduriyetler yaşamıştır, 2017 Ekim ayında HÜDA PAR Kocaeli/İzmit ilçe Kongre sonrası ilçe Başkanlığına seçilmiştir, evli ve 3 çocuk babasıdır.

  1. Tanrıver MEMİŞ

1986 Trabzon Doğumlu Muhasebe ve İşletme Mezunu, Kafe işletmeciliği yapıyor 2 çocuk babasıdır.

  1. İbrahim ARSLANOĞLU

1990 Elazığ/Palu doğumlu İlk ve Orta öğrenimini Elazığ’da okumuştur, Erciyes Üniversitesi elektrik mühendisliğinden mezun olmuştur, Şu anda elektrik mühendisliği yapmakta olup evli ve 1 çocuk babasıdır.

  1. Mehmet Emin DUMAN

1990 Siirt Eruh Doğumlu İlk Ve Orta Öğretimini Şırnak’ta okudu, Kocaeli Üniversitesinde İnşaat Teknolojisi Mezunu  şuan Mutahitlik yapmakta

  1. Barış CİLKEZ

1994 Mersin doğumlu ilk ve orta Öğrenimini Mersinde tamamladı Bingöl Üniversitesi İş Sağlığı Ve Güvenliği Lisans Mezunu ve Kocaeli Üniversitesinde Yüksek Lisans yapmakta aynı zamanda İş Güvenliği Uzmanı olarak Çalışmakta

  1. Haşim TURAN

1986 Batman doğumlu, Bilişim sektöründe esnaflık yapmakta aynı zamanda İlahiyat Bölüm öğrencisi 3 çocuk babası..

10.Nurullah ŞAHİN

1989 Batman Doğumlu İlk ve Orta öğrenimini Batmanda okudu Batman Anadolu lisesi mezunu şuanda marketçilik yapmakta

  1. Muhammed Rıdvan AYYILDIZ

1998 Batman Doğumlu İlk ve Orta Öğretimini Batmanda okudu Gebze Teknik Üniversitesinde  Matematik Bölümü Okumakta

  1. Halil KESER

1977 Diyarbakır Bismil doğumlu fabrikada çalışmakta iki çocuk babası

  1. Ömer MEÇİN

1995 Diyarbakır Silvan Doğumlu İlk ve Orta Öğrenimini Kocaeli’nde tamamladı şuanda esnaflık yapmakta

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL