Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Hugent Profesyonel İnsan Kaynakları | Kocaelide Bugün
Manşetler Sağlık

Hugent Profesyonel İnsan Kaynakları

Hugent Profesyonel İnsan Kaynakları Şirketi Yanınızda                Sizlere her zaman en kaliteli ve en hızlı insan kaynakları hizmetlerini her biri işinde son derece profesyonel ve bir o kadar da bilgi..

Hugent Profesyonel İnsan Kaynakları

Hugent Profesyonel İnsan Kaynakları Şirketi Yanınızda

               Sizlere her zaman en kaliteli ve en hızlı insan kaynakları hizmetlerini her biri işinde son derece profesyonel ve bir o kadar da bilgi birikimi yüksek takım arkadaşlarımız ile ulaştırmak için 2011 yılında Hugent adı ile kurulduk. Kurulduğumuz ilk andan itibaren insan kaynakları alanının yükselen değerli firmalarından biri olduk ve sizlere büyük hassasiyetler ile verdiğimiz hizmetler sonucu her zaman sizlerden olumlu geri dönüşler aldık. Bu sayede de alanının en büyük şirketlerinden biri olarak bugün sizlere İstanbul, İzmir ve Bursa olmak üzere üç şubemiz ile hizmet vermekteyiz. Bilindiği gibi bu şubeler insan kaynaklarının en temel alanlarından biri olan işe alım hizmetlerine en çok ihtiyaç duyulan iller dikkate alınarak açılmıştır.

               Hugent’ın hizmetleri her şubesinde kesinlikle aynı derecede profesyoneldir. Çünkü biz her şubemizde de son derece iyi bir ekiple çalışıyor ve sizlere insan kaynakları alanı ile ilgili en yararlı çözüm yollarını sunuyoruz. Hugent İstanbul şubesinin iletişim bilgilerine ulaşarak İstanbul şubemizle temasa geçmek isterseniz http://www.hugent.com/tr/istanbul bağlantısını ziyaret edebilirsiniz. Ancak eğer insan kaynakları alanında hizmet almak istediğiniz firmanız İzmir ili içindeyse Hugent İzmir şubesinin adres ve telefon bilgilerine http://www.hugent.com/tr/izmir bağlantısını tıklayarak kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz. Son derece profesyonel bir şekilde insan kaynakları alanının bütün alt kollarında sizlere ayrıcalıklı hizmet sunan Hugent şirketinden son derece memnun kalacak ve bizleri herkese tavsiye edeceksiniz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL