Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Hulusi Kentmen’in evi için restorasyon çalışması başlattı | Kocaelide Bugün

Hulusi Kentmen’in evi için restorasyon çalışması başlattı

Hürriyet, Hulusi Kentmen’in evini İzmit’e kazandırıyor İzmit Belediyesi, Yeşilçam’ın tatlı sert, babacan karakteri Hulusi Kentmen’in İzmit’te bulunan evi için restorasyon çalışması başlattı İzmit’in tarihi ve kültürel değerlerini yaşatacak projelere devam..

Hulusi Kentmen’in evi için restorasyon çalışması başlattı

Hürriyet, Hulusi Kentmen’in evini İzmit’e kazandırıyor

İzmit Belediyesi, Yeşilçam’ın tatlı sert, babacan karakteri Hulusi Kentmen’in İzmit’te bulunan evi için restorasyon çalışması başlattı

İzmit’in tarihi ve kültürel değerlerini yaşatacak projelere devam eden İzmit Belediye Başkanı Av Fatma Kaplan Hürriyet, şimdi de Yeşilçam’ın unutulmaz aktörü Hulusi Kentmen’in İzmit’te bulunan evini restore ettirerek, kentin kültür hazinesine kazandırıyor. Yıllardır kullanılmaması sebebiyle harabeye dönen ev, yapılan restorasyon çalışmasının ardından halkın hizmetine açılacak. Sanat evi olarak hizmet vermesi planlanan binanın restorasyon çalışmasına, Adalar Rotary Kulübü sponsorluk yapıyor.

ASLINA UYGUN RESTORE EDİLECEK

Tarihi değerlere sahip çıkan İzmit Belediyesi tarafından aslına uygun şekilde yenilenecek olan binada gerçekleştirilen lazer tarama çalışması ile yapının 3 boyutlu dijital verileri bilgisayarlı çizim ortamına aktarılacak ve buna göre restorasyon projesi oluşturulacak. Yeşilçam’daki babacan rolleriyle halkın sevgisini kazanan usta oyuncu Hulusi Kentmen’in evinin restorasyon çalışmasının bir buçuk yıl içinde tamamlanması öngörülüyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL