Genel Güncel İzmit Manşetler

Hürriyet, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Hürriyet, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı “Objektif, özgür ve ilkeli bir medya aydınlık yarınların teminatıdır” İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, günün her saati kamuoyunu bilgilendirmek üzere çalışan, tarafsız..

Hürriyet, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Hürriyet, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

“Objektif, özgür ve ilkeli bir medya aydınlık yarınların teminatıdır”

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, günün her saati kamuoyunu bilgilendirmek üzere çalışan, tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeden görevini yerine getiren basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili mesajında şu ifadelere yer verdi: Kamuoyunu bilgilendirmek adına günün her saati haber peşinde koşan basın emekçilerimiz büyük bir özveri ile çalışarak halkı aydınlatıyorlar. En zor şartlarda dahi vatandaşları bilgilendirmek adına tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeden görevini yerine getiren basın emekçilerimize teşekkür ediyorum.

AYDINLIK YARINLARIN TEMİNATI
Bu kutsal mesleği onuru ve gururuyla yapan, halkın doğru habere ulaşmasını sağlayan gazeteciler demokrasimizi güçlendirmektedir. Objektif, özgür, ilkeli bir medya aydınlık yarınların teminatı olacaktır. Halkımızın gözü ve kulağı olan tüm basın emekçilerine gösterdikleri fedakârlıktan dolayı teşekkür ediyor 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL