Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Hürriyet, 19 Mayıs Bir Milletin Uyanışının Sembolüdür | Kocaelide Bugün

Hürriyet, 19 Mayıs Bir Milletin Uyanışının Sembolüdür

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak, kurtuluş ateşini yaktığı büyük zafere..

Hürriyet, 19 Mayıs Bir Milletin Uyanışının Sembolüdür

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak, kurtuluş ateşini yaktığı büyük zafere giden yolun 100.yıl dönümüne ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşadıklarını belirten Başkan Hürriyet

“bağımsızlık ve özgürlük savaşını fiilen başlatan 19 Mayıs 1919, Türk milletinin uyanışının sembolüdür. Bu tarih, bu topraklar üzerinde yaşayan insanların tüm onur ve asaletleriyle, Mustafa Kemal Atatürk´ün önderliğinde şaha kalkışının başlangıcıdır.

GENÇLERİMİZ EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ

Bu şahlanışın 100. yılında bağımsız ve özgür bir millet olarak geleceğe güvenle bakabilmek için, geçmişte verilen mücadelelerin önemini, genç kuşaklara en iyi şekilde anlatmalıyız. “Bütün ümidim gençliktedir” diyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürüyen gençlerimiz en büyük gücümüz ve güvencemizdir. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere milli mücadele kahramanlarımızı rahmet, şükran ve minnetle anıyor, vatan için, her zaman tek yürek, tek yumruk olabilen gençlerimizin, halkımızın Atatürk´ü Anma, Gençlik ve Spor bayramını kutluyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL