Genel Güncel İzmit Manşetler Politika

Hürriyet bir kez daha İller Bankasında Ankara yollarını arşınlıyor

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, satın alma süreci tamamlanan 59 aracın ardından, geri kalan hizmet araçlarını satın alabilmek adına kredi desteği için yeniden Ankara’ya gitti İzmit Belediye Başkanı Fatma..

Hürriyet bir kez daha İller Bankasında Ankara yollarını arşınlıyor

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, satın alma süreci tamamlanan 59 aracın ardından, geri kalan hizmet araçlarını satın alabilmek adına kredi desteği için yeniden Ankara’ya gitti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, verdiği mücadelenin ardından satın alma süreci tamamlanan 59 aracın 28’ini teslim aldı. Geriye kalan araçlar için kredi çalışmalarına devam eden Başkan Hürriyet, kredi desteği alabilmek ve birebir görüşmeler yapmak adına tekrar Ankara’ya gitti.

“KAZANAN İZMİT OLSUN”
İller Bankası’na kredi görüşmelerine giden Başkan Hürriyet, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Hizmet araçlarımızı alabilmemiz adına kredi desteği için Ankara yollarını arşınlamaya devam ediyoruz. İller Bankasında kredi görüşmelerimiz bugün de sürdü. İnşallah İzmit Halkı için satın alacağımız tüm araçlarımıza kredi desteği sağlanır ve bu yılın kazananı İzmit Olur” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL