Güncel Manşetler

Hürriyet: CHP Zor Günlerin Partisidir

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP’nin 94. kuruluş yıl dönümü sebebiyle basın açıklaması yaptı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 94. Kuruluş yıldönümü sebebiyle Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet basın yazılı bir..

Hürriyet: CHP Zor Günlerin Partisidir

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP’nin 94. kuruluş yıl dönümü sebebiyle basın açıklaması yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 94. Kuruluş yıldönümü sebebiyle Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet basın yazılı bir basın açıklaması yayınladı. Hürriyet açıklamasında, “Cumhuriyet Halk Partisi 94 yıldan bu yana Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsız, laik, demokratik, onurlu çağdaş bir devlet olarak var olması, güçlenmesi, halkımızın mutluluğu için mücadele etmiştir ve bundan sonra da mücadele etmeye devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Fatma Kaplan Hürriyet, “Cumhuriyet Halk Partisi zor günlerin partisidir. İçerisinde bulunduğumuz bu günlerde, yargının adaletsiz ve birilerinin elinde oyuncak olduğu Türkiye’de halkımızın CHP’ye her zamankinden daha çok ihtiyacı olduğunu biliyor ve bu sorumluluğun yükünü omuzlarımızda hissediyoruz. Atatürk ilke ve inkılaplarını müfredattan çıkaranlar, paralardan Atatürk’ün resmini silmeye çalışanlar, her fırsatta partimizi hedef göstererek, cumhuriyetten ve cumhuriyet kazanımlarından rahatsız olanlar amaçlarına asla ulaşamayacaktır” dedi.

Hürriyet son olarak, “Cumhuriyetimizin, Atatürk devrimlerinin ve Demokrasi’nin yılmaz savunucuları olarak, her zaman ve her koşulda tam bağımsız, aydınlık bir Türkiye için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. “Benim iki büyük eserim vardır, biri Türkiye Cumhuriyeti, diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anıyor, onun kurduğu Cumhuriyet Halk Partisinin bir üyesi olmanın mutluluğunu paylaşmaktan onur duyuyorum”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL