Hürriyet, Çubuklubala’da vatandaşın sorunlarını dinledi

10 / 03 / 2021 Hürriyet, Çubuklubala’da vatandaşla buluştu İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Çubuklubala Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşın talep ve sorunlarını dinledi İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma..

Hürriyet, Çubuklubala’da vatandaşın sorunlarını dinledi
10 / 03 / 2021

Hürriyet, Çubuklubala’da vatandaşla buluştu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Çubuklubala Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşın talep ve sorunlarını dinledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, günün büyük kısmını Çubuklubala Mahallesi’nde vatandaşlarla geçirdi. Mahallelinin sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Hürriyet’e başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Çubuklubala Mahalle Muhtarı Hasan Malçok eşlik etti. Mahalleliyi tek tek dinleyen ve notlarını alan Başkan Hürriyet ve ekibi, talep edilen çalışmaların kısa zamanda gerçekleştirileceğini belirtti.

MAHALLEYE YENİ BİR PARK

İlk olarak Çubuklubala Mahalle Muhtarlığına giden ve vatandaşın memnuniyetle karşıladığı Başkan Hürriyet, önceden gelen talep doğrultusunda muhtarlıkta yapılacak olan tadilat çalışmalarının detaylarını paylaştı. Ardından bölgeyi sokak sokak gezerek eksiklikleri yerinde inceleyen Başkan Hürriyet, vatandaşın isteği üzerine mahalleye yeni bir park yapılacağını belirtti. Ayrıca mahallede bulunan bir diğer parkta ise ağaçlandırma ve zemin çalışmalarının yapılacağının ve oyun grubuna ek yapılacağının sözünü verdi.

KADINLAR YETER Kİ ÜRETSİN

İzmit Belediyesine ait meslek ve hobi kurs merkezinde bulunan kadınlar, Başkan Hürriyet’i büyük bir mutlulukla karşıladı. Kadınların her alanda olması ve üretmesi bilinciyle hareket eden ve çalışmalarında kadını ön planda tutan Başkan Hürriyet, Çubuklubalalı kadınların da üretmesi gerektiğini belirtti. “Kadınlar yeter ki üretsin” diyen Başkan Hürriyet, ürünlerin Halk Market projelerinde veya İzmit Belediyesi tarafından işletilen restoran ve kafelerde yer alacağını söyledi.

GÜNEŞ ENERJİLİ İLK KÖY

Güneş enerjisi ile çalışan yeni sokak lambalarını kentte yaygınlaştırmaya devam eden İzmit Belediyesinin sistemi götürdüğü ilk köy Çubuklubala Köyü oldu. Güneş enerjisi ile çalışan tam 9 tane sokak lambası olmasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalleli, kaliteli ve tasarruflu ışığa kavuştukları için Başkan Hürriyet’e teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL