Hürriyet ‘tüm birimlerle birlikte mücadeleye devam’

İzmit Devlet Hastanesi çevresi ile Alikahya Hastanesi koronavirüse karşı dezenfekte edildi. COVİD-19 koronavirüse karşı İzmit Belediyesi Av. Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığında tüm birimleriyle birlikte amansız bir şekilde mücadele etmeye devam..

Hürriyet ‘tüm birimlerle birlikte mücadeleye devam’

İzmit Devlet Hastanesi çevresi ile Alikahya Hastanesi koronavirüse karşı dezenfekte edildi.

COVİD-19 koronavirüse karşı İzmit Belediyesi Av. Fatma Kaplan Hürriyet başkanlığında tüm birimleriyle birlikte amansız bir şekilde mücadele etmeye devam ediyor. Koronavirüsün yayılmaması için bir çok uygulamaya imza atan İzmit Belediyesi bir yandan da cadde, sokak ve park gibi vatandaşların yoğun kullandığı alanları özel olarak dezenfekte etmeye devam ediyor.

Kocaeli Devlet Hastanesi’ne çıkan tüm yolları ve ara sokakları ile Alikahya’da bulunan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi.

Dezenfekte çalışmaları kapsamında Kocaeli Devlet Hastanesi’ne çıkan tüm yollar ve ara sokaklar titizlikle dezenfekte edildi. Hastaneye çıkan Gazanfer Bilge Bulvarı, Güneş Caddesi, Hastane Yolu Sokak ve Bostanlar Sokak başta olmak üzere hastaneye çıkan bütün yollar dezenfekte edilerek sağlık açısından uygun bir hale getirildi.

 

Vatandaşların sıklıkla kullandığı parklar, bahçeler, hastaneler, öğrenci yurtları, mahalle ve sokaklarda dezenfekte çalışmalarını yürüten İzmit Belediyesi ekipleri, Alikahya’da bulunan Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya Yerleşkesi’nde dezenfekte işlemi yaptı. Poliklinikler başta olmak üzere toplu kullanım alanlarında gerçekleşen dezenfekte işlemlerinin belli aralıklarla yineleneceği belirtildi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL