Genel Güncel İzmit Manşetler Surmanset Yaşam

Hürriyet “Yanınızdayız”

Hürriyet, Mağdur Vatandaşlarla Görüştü   İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yoğun yağış sonucunda istinat duvarı çöken Bekirdere Mehmet Çağlar Sokak’ta  incelemelerde bulundu. Tedbirden 23 hanenin boşaltıldığı sokakta vatandaşlarla görüşen Başkan..

Hürriyet “Yanınızdayız”

Hürriyet, Mağdur Vatandaşlarla Görüştü

 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yoğun yağış sonucunda istinat duvarı çöken Bekirdere Mehmet Çağlar Sokak’ta  incelemelerde bulundu.

Tedbirden 23 hanenin boşaltıldığı sokakta vatandaşlarla görüşen Başkan Hürriyet’e yardımcısı Nurettin Bulut, meclis üyeleri Devrim Bal, Ertuğrul Malçok  ile belediyenin teknik ekibi de  eşlik etti.

Yanınızdayız

Mağduriyet yaşayan vatandaşların sıkıntılarını dinleyip geçmiş olsun dileğinde bulunan Hürriyet “ tek tesellimiz üzücü olayda can kaybı olmamasıdır. Belediye olarak her türlü sıkıntınızı gidermek için çalışıyoruz. Bir taraftan teknik ekiplerimiz gerekli incelemeleri yaparken, bir taraftan da acil ihtiyaçların giderilmesi yönünde gerekeni yapıyoruz” dedi. Vatandaşlar da  Başkan Hürriyet’e ilgisi için teşekkür ettiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL