Genel Güncel İzmit Manşetler Politika Yaşam

Hürriyet’i istifaya davet eden açıklamaya sert tepki

Yıldızlı; “Peki siz hiç istifa etmeyi düşündünüz mü Sayın Şeker?”   Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in İzmit Belediye Başkanı..

Hürriyet’i istifaya davet eden açıklamaya sert tepki

Yıldızlı; “Peki siz hiç istifa etmeyi düşündünüz mü Sayın Şeker?”

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i istifaya davet eden açıklamasına sert çıktı. Başkan Yıldızlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

 

“Yahyakaptan’da yaşanan üzücü olay hepimizi derinden yaraladı. Hepimiz olayın bir an önce aydınlatılarak kamuoyunun bilgilendirilmesini bekliyoruz. İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet de olayın soruşturma işleminin devam ettiğini, eğer ki belediyenin bir ihmali varsa tüm sorumluluğu alacaklarını söyledi. Ancak bu olay üzerinden siyasi emelleri ile ellerini ovuşturanların ikiyüzlülüğü artık hepimizi bıktırdı.

Sayın İlyas Şeker yememiş içmemiş, dün TBMM’de düzenlediği basın toplantısında İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’i istifaya çağırmış. Kendisi acaba hayvanların yasalarda ‘mal’ değil, ‘can’ olarak kabul edilmesi için TBMM’de kaç kere konuşmuş, önerge vermiş? Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne methiyeler düzen Sayın İlyas Şeker, Kartepe’de ’50 yıllık hayal’ diyerek 2015 yılı itibari ile yapılacak demeye başladığınız 2018’de anlı şanlı temel atma töreni düzenlediğiniz, paralar döktüğünüz bugün ise Büyükşehir’e devrettiğiniz hayalde kalan teleferik projesi üzerinden bugüne kadar kamuyu ne kadar zarara uğrattığınızı açıklar mısınız?

Pandemi döneminde Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ettiğiniz şehir içi ulaşımdaki sefere sayıları arttı ise vatandaşlar neden otobüs saatleri azaltıldı diye feryat ediyor, otobüslerde kapasitesinin üzerinde yolculuk yapıyor, tıklım tıklım dolu olan otobüslere binemediği için işine gücüne geç kalıyor? Bir esnafa gidip hal, hatır sordunuz mu Sayın Şeker? Yoksullukla mücadele eden vatandaş iş aş diyerek, 18 yaşındaki gencecik çocuklar geleceklerinden ümidini kesip intihar ederken, pandemide canla başla çalışan sağlıkçılarımız vaka sayıları doğru açıklansın istediler diye linç edilirken, COVID-19’un meslek hastalığı olarak kabul edilmesini reddederken, görev başında virüse yakalanan sağlıkçılara uyarı cezası verilirken, cinsel istismar suçunda failin mağdurla evlenmesi halinde suçunun düşürülmesi için partinizin sunduğu önergeye imza atarken peki siz hiç istifa etmeyi düşündünüz mü Sayın Şeker?”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL