Hürriyet,Perşembe Pazarı esnafını ziyaret etti

Başkan Hürriyet: Pazarcı esnafı emeğin, alın terinin sembolüdür   İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında her hafta kurulan Perşembe Pazarı’nda pazarcı esnafını ziyaret etti. Esnaf,..

Hürriyet,Perşembe Pazarı esnafını ziyaret etti

Başkan Hürriyet: Pazarcı esnafı emeğin, alın terinin sembolüdür

 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında her hafta kurulan Perşembe Pazarı’nda pazarcı esnafını ziyaret etti. Esnaf, Başkan Hürriyet’e her daim yanlarında olduğu için teşekkür etti

 

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Doğu Kışla Kapalı Pazar alanında kurulan Perşembe Pazarı’nda pazarcı esnafını ziyaret etti. Pazarcı esnafına ‘hayırlı işler’ dileyen Başkan Hürriyet’e Kocaeli Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar, Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, CHP 28. Dönem Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ümit Küçükkaya eşlik etti.

“ÇÖZÜM ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Ziyaret sırasında Başkan Hürriyet, pazarcılara desteklerini ifade ederek, belediye olarak işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Esnafın yaşadığı zorlukları bildiklerini belirten Başkan Hürriyet, “Pazarcı esnafı emeğin, alın terinin sembolüdür. Sizlerin sıkıntılarını en iyi biz biliyoruz. Taleplerinizi dinleyerek çözüm üretmeye devam edeceğiz. Daha umutlu yarınlar için birlikte çalışacağız. Hepinize bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren pazarcı esnafı, Başkan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL