Manşetler Surmanset

Hürriyet’ten Adem Yavuz Sakinlerine Destek

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, İl Yöneticisi Hikmet Koçoğlu, ilçe yöneticileri İsmail Sungur ve Olcay Öğüt ile birlikte uzun zamandır tapu sorunu yaşayan..

Hürriyet’ten Adem Yavuz Sakinlerine Destek

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, İl Yöneticisi Hikmet Koçoğlu, ilçe yöneticileri İsmail Sungur ve Olcay Öğüt ile birlikte uzun zamandır tapu sorunu yaşayan Gebze Adem Yavuz Mahallesi sakinlerine destek ziyaretinde bulundu.

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet konuşmasında, “En önemli görevim denetim, eksiği tespit edip çözümünü sizlerle bulmak ve sesiniz olmaktır. Çok samimiyetle ifade ediyorum ki derdimiz siyaset yapmak değil. Vatandaş, dilediğine oy verir. Sizden isteğimiz, vatandaşın oy verdiği partiye hesabını sormasıdır. Yanlışı, kim yaptıysa yanlıştır. Burada fırsattan istifade AKP’yi kötülemek gibi bir derdim yok. Bizim en önemli derdimiz, sıkıntınızı giderebilmektir. Vatandaşımız ne yazık ki korkarak örgütlenmeyi sağlayamıyor. Öncelikle hak sahibisiniz, onda tereddüt yok. Sizi de müşteri, işgalci gibi görüyorlarsa, buna kimsenin hakkı yok” dedi.

Sizin sorununuz benim de sorunum diyen Hürriyet, “Bu hakkınızı alabilmenize dair sizin için yapabileceklerimin ilki en üst boyutta dile getirmektir. Meclise gider gitmez bunu yapacağım. Hürriyet ve Yavuz Selim Mahallelerinde yaşanan benzer sorunu geçen hafta Bakan Bey ile konuştum. 02 Temmuz tarihli Gebze Belediye Meclis toplantısında CHP Grubu’nun verdiği önergenin görüşme için dahi kabul edilmemesi durumunda konuyu Meclis’te düzenleyeceğim basın toplantısında ulusal gündeme getirme, Bakanlığı bilgilendirme, sesinizi en üst makamlara ulaştırma konusunda gayretlerimiz en üst seviyede olacak. Her daim yanınızda olmaya söz veriyoruz. Birlikteliğinizi kaybetmeyin. Tek tek değil birlikte mücadele edin. Bölünürseniz hiç biriniz hakkınızı alamazsınız. Aranızda siyasi ayrışma da yapmayın” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL